Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Арсенал-Норич x2,2,T2,GG3+,GG1P,2+1P

Арсенал-Норич 2ДА 1.80 коеф машала
Ст.Паули-Минхен 1860 2ДА 1.30
Бари-Олдхем 2+ 1.30
Шефилд Јунајтед-Свиндон 1Х 1.36 вкупно 4.13 коеф.
ајде бари кретени давајте голови мамето ваше... ајде магијаааа

Астон вила беше сингл на денот, туку брехин шо е уште 0-0 шо прајме

Зошто не игра Ибра за ПСЖ?
Да знаев немаше да ја пишам, гледам Троја повеќе шутеви имаат од нив! :facepalm:

Како се нервирам од такви инвалиди пред некоје време ја чекав само арсенал за 2200 и даваа коефициент 1.30 тука некаде и ме заеба.
Сега ливерзул и арсенал ги чекам за 2600 да им ебам се.
Веке во животот не ја пишувам арсенал.

Дај боже играчите и сите навивачи на Норвич да умрат до вечер и да му падни авионот и да направат некоја рандом собраќајка..како песој да исцркаат сите до еден...истото и за играчите на Арсенал важи..таков клуб не заслужува да постои

Penal za arsenal ! Takov klub kako arsenal ne zasluzuva da e vo anglija premier

Дај боже играчите и сите навивачи на Норвич да умрат до вечер и да му падни авионот и да направат некоја рандом собраќајка..како песој да исцркаат сите до еден...истото и за играчите на Арсенал важи..таков клуб не заслужува да постои

фати клетвата..за 7 минути Арсена даде 3 гола

Тоа е ми иди да го изедам лисчето само ливерпул ме заеба за 2600. Дај кажете некои за вечер или за утре.

Тоа е ми иди да го изедам лисчето само ливерпул ме заеба за 2600. Дај кажете некои за вечер или за утре.
Шо знам...мене вака добро ми изгледаат Аталанта-Фиорентина ГГ и Хераклес-Гронинген ГГ3+ и Малага Т12+

ПСЖ давајте гол :icon_mrgr:

Инаку ги играв

Леванте - Ла Коруња 1
Рода - Витезе 2
НАЦ - НЕЦ 1
Хераклес - Гронинген 1

на некое евро

Типов е предвиден од искуство... Патем голем фан сум на Арсенал. После неколку последователни победи на големи коефициенти нормално е Арсенал да зезне работа на 1.30 или 1.25 така да не те чуди и 1-2 да изгубат денеска.
Ти реков сигурен 1 ;)

Probajte ja Roda 1 i 3+ mn dobar koef. e, ako ja isposhtuvaat sorabotkata ne bi trebalo da ima problem da iskochi vaka :)

нема утка уплакајте
милвоки- поени на полувреме
клиперс +поени на полувреме
бостон +поени на полувреме
феникс +поени на полувреме
200 ден=2300
да не ме свати некој погрешно не е за цела утакмица поените туку за наведените екипи

Biel - Aarau

Кец или двојка ќе биде соработкава? :) Што е следно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom