Добро бе момци има други теми за жалење и објаснувања дрн дрн,дајте овде само типови нека има,не дека ми смета тоа мене но кога си влегол на темава си влегол со намера да видиш некој друг што типувал,да "украдеш" некоја утакмица,можда токму тој некој ќе ти донесе пара.Овде сосема спротивно,ја отвараш странава и гледам 20 поста долги,ко од Достоевски да се ебаго.
No hard feelings.
И боби,ако добиваш 1% а губиш 99% тогаш има проблем,или апла не те сака среќата,или апла не знаеш...трето нема.
Доколку е тоа првото најубаво е,пошто си возрасен да знаеш да одлучиш самиот колку време треба да паузираш додека пројде таа црна серија,доколку е второто,повторно-возрасен си доволно да се одтргнеш од ова срање,бар додека ја сватиш поентата на играњето и додека влезеш во таа кладилничарска шема.
Не е толку лесно ни ова,треба да знаеш да ги избегнеш правите натпревари,треба да знаеш да го составиш правиот тикет,да ги погодиш паровите,
можеш да бидеш невиден типстер и да губиш пари само поради лошото комбинирање на утакмици.
Мене искрено тоа ми беше најголем проблем до пред некое време,играј 3-4 тикета по 3 утакмици,на секој тикет по една ќе те ебне и ќе се изедеш жив.
Сакам да ти кажам,мајката му е сингл,дабл или некој опасен систем со поголема уплата.
За вечер
Ман.Утд. - Ман.Сити 1П1+&2П1+
Рома - Лацио 1П1+&2П1+