Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Хофенхајм моментално се чорба на векот и плус се испаднати..не знам по која основа денес ќе победат
--- надополнето: 5 април 2013 во 09:19 ---

не ме разбра убаво..напишав Сиена се во подобра форма од самата Сиена што беа претходно, а Каха не ја спомнав во тој контекст..ама ете онај Ночиони му ја изеба мамицата вчера

не толку он колку Лампе..слабо бранат центри они и минатата Џаваи сам ги уби сега слично..во очајна форма е Сиена во одмашно имаат 4 порази по ред и во Европа не се нешто поарни..

58509810.png

ајде среќна нова година

Хофенхајм моментално се чорба на векот и плус се испаднати..не знам по која основа денес ќе победат

Изгледа не ги знаеш добро работите во Бундес., Хофенхајм е на 17-та позиција со 4 бода помалку од Аугзбург кои се на 16-та позиција, а Аугзбург гостува на Дортмунд шо значи Хофенхајм со победа може на 1 бод да се приближи. Тимот што ќе заврши на 16-та позиција игра бараж натпревар со 3-то пласираниот тим од 2-та Бундеслига.

Изгледа не ги знаеш добро работите во Бундес., Хофенхајм е на 17-та позиција со 4 бода помалку од Аугзбург кои се на 16-та позиција, а Аугзбург гостува на Дортмунд шо значи Хофенхајм со победа може на 1 бод да се приближи. Тимот што ќе заврши на 16-та позиција игра бараж натпревар со 3-то пласираниот тим од 2-та Бундеслига.
Плус имаат уште 6 други кола до крај,ако врзат некоја победа може и директно Дизелдорф да го стигнат,ако ги победат денес на -6 ќе бидат,тешко ова ама за бараж имаат реални шанси.

LECH P. - LECHIA GDANSK се мислам дали да ја пуцам 1, овие LECH P. дома имаат слаби резултати за разлика од гости кај што имаат само еден пораз и десет победи. Моментално се наоѓаат на второ место 1.80 квота не е лошо...Ако има некој некое негативно инфо за екипава нек пише дур не сум ја стаил.

И јас мислам да ја ставам, баш ги следам Леч Познањ пошто имаат интересна хулиганска групација навивачите:) и покрај тоа го пратев и клубот и заради спортскава, значи имаат можда најсилен тим за таа лига. а кога ќе ја погледнете табелат ќе видите чудна работа што во гости скоро се газат убедливо, а дома играат слабо, али мислам дека тоа неможе вечно да трае и не смеат да си дозволат више да си играат со живците на навивачите на домашен терен, пошто ќе ги скинат:) Значи лупај ја слободно кец зицер ќе биде ова вечерва.

Е ако де,кажи ѓи и ние да ѓи знаемо.
Веке и врапците на дрвата знаат дека си даваат бодови овие ако не се лажам и еден од Динамо кажа дека им ги дале бодовите на претходната утакмица така да сите ке одат на варијантата дека ке им ја дадат пак гледам сите така мислат и се надеваат шо значи уплатата на Загреб е голема а квота на Динамо е солидна 1.70 тоа шо му треба на Загреб за мене нема врска никаква на многу поголеми клубови им требале бодови па ке наместат, денес мора да тепаат, к*р се тресе на крај и испагале од лигата и јас сум пагал на тие утакмици

Веке и врапците на дрвата знаат дека си даваат бодови овие ако не се лажам и еден од Динамо кажа дека им ги дале бодовите на претходната утакмица така да сите ке одат на варијантата дека ке им ја дадат пак гледам сите така мислат и се надеваат шо значи уплатата на Загреб е голема а квота на Динамо е солидна 1.70 тоа шо му треба на Загреб за мене нема врска никаква на многу поголеми клубови им требале бодови па ке наместат, денес мора да тепаат, к*р се тресе на крај и испагале од лигата и јас сум пагал на тие утакмици
Истото го мислев и ја,али ајде ќе ја пробам на ситно па што биде биде.

Посигурно е Т1 2+ а богами и Д Загреб нема некој добар биланс у гости не ме чуди ако има изненадување.

Feyenoord - VVV Venlo 2 ..... ајт нек се угоде
Sparta R.- 2
Bari - 2

Едни ја играат 1 други 2ка НК Загреб - Динамо Загреб а јас ќе ја ставам X (3.40) и еден бод им е доволен на НК :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom