Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се е океј тоа, но погледни ја табелата и ќе видиш дека и домаќините немаат за што да играат. Ниту имаат шанса за излез во Европа ниту се борат за опстанок, едноставно држат златна средина. Па затоа од овој аспект може и да ја наместат, односно да си излезе соработката. Ја би ја играл гол да дадат гостите.На колку ќе ја играш ти?
Иначе гостиве после 21 коло во лигава оваа година, се уште немаат победа.
Се е океј тоа, но погледни ја табелата и ќе видиш дека и домаќините немаат за што да играат. Ниту имаат шанса за излез во Европа ниту се борат за опстанок, едноставно држат златна средина. Па затоа од овој аспект може и да ја наместат, односно да си излезе соработката. Ја би ја играл гол да дадат гостите.
Bet365Ако знае некој некоја сигурна страница за онлајн обложување со (Visa електрон дебитна картичка) да се регистрирам, и нормално да се покоцкам малку
пс. картичката е со денари.
Хендикеп -некој број.Абе дај објаснете како функционира хендикеп? Знам дека има прашано претходно, ама сепак, нека одговори некој убаво и прецизно и крај...
Абе дај објаснете како функционира хендикеп? Знам дека има прашано претходно, ама сепак, нека одговори некој убаво и прецизно и крај...
izbegni go wade, ne se znae so toa povredata shto ja ima, mozhe malce minuti ke igraЕве од мене еден тикет за вечер:
Lillard over 20,5
Wall over 19,5
Rubio under 13,5
Monroe over 15,5
Wade over 20,5
Parker under 21,5
за 100 околу 3800 добивка![]()
Видов ЛеБрон дека е неизвесен за вечер па затоа Вејд го пишав. Ако не игра ЛеБрон сакал не сакал над 20 би требало да даде Вејд.izbegni go wade, ne se znae so toa povredata shto ja ima, mozhe malce minuti ke igra![]()
Со триста маки влезе,ама важно влезе.Последна утакмица ми беше,фала брат!Војводина Србијагас - Металац Ваљево Х2(-8.5) Спортлајф.
Металац ке атакува на 4то место кое ке ги води во Јадранската лига,донесоа 2 феноменални кошаркари во суперлига Дашиќ(црногорецот),кој играше во Бешикташ и Вранеш црногорец 230 цм висок,сметам дека тука ке биде неизвесно до самиот крај,еден кош можеби ке ја реши утакмицата.