Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Нант - Кретил ракомет да не знае некаде резултат во живо кај ја има?

Да не важат случајно продолженијата во Хокеј и во СпортЛајф? Или само Бет Сити тоа?

Одамна не сум пишал
Пред 2 год на групата за типување тука на кајгана споделив една украинска утакмица 3 за 3, се работи за M.Donetsk - M.Zaporozhye и тогаш излезе 2 со 8 коеф.Лани исто беа поделени бодовите и првата утакмица беше и прелаз, втората исто 2 со 7 коеф. МОе е да ви ја споделам па кој како сака. Коеф за 2 на бет365 е 7 а прелазот 34.
Јас за играм за солидна сума

Денеска куп македонија баскет ги имаше 2те утакмици во бетсити
На Мзт -15.5 беше хендикеп,поклон на векот,Работнички за да победи сабајле беше 3.7 коефициент,јас отидов у 8 саат да ја уплатам падната беше на 1.7 касиерот вика цел град ја играше,не ја уплатив среќа.
Ваљда ќе даваат и утре па ќе биде интересно :)

16,30 евролига,Химки-Каха Лаборал според мене 1 на викендов,може да се проба и 1 со хендикеп.Химки дома игра страшен баскет,а оваа победа им треба,а од друга страна,Каха игра доста променливо,така да мислим дека нема што да бара на ова гостување.

Тернана - Бреша Х-Х
Во сите кладилници паѓа коефициентот за Х , така што голема е веројатноста оваа утакмица да заврши и без голови .
Сигурност: 90 %

Само оваа ме падна, ја пишав X конечен....

Имав играно

Williams H1
Murray 20,5-
Berdych 2
Ternana X

Војводина Србијагас - Металац Ваљево Х2(-8.5) Спортлајф.
Металац ке атакува на 4то место кое ке ги води во Јадранската лига,донесоа 2 феноменални кошаркари во суперлига Дашиќ(црногорецот),кој играше во Бешикташ и Вранеш црногорец 230 цм висок,сметам дека тука ке биде неизвесно до самиот крај,еден кош можеби ке ја реши утакмицата.

Војводина Србијагас - Металац Ваљево Х2(-8.5) Спортлајф.
Металац ке атакува на 4то место кое ке ги води во Јадранската лига,донесоа 2 феноменални кошаркари во суперлига Дашиќ(црногорецот),кој играше во Бешикташ и Вранеш црногорец 230 цм висок,сметам дека тука ке биде неизвесно до самиот крај,еден кош можеби ке ја реши утакмицата.

Колку му даваш сигурност на типов? :)

Одамна не сум пишал
Пред 2 год на групата за типување тука на кајгана споделив една украинска утакмица 3 за 3, се работи за M.Donetsk - M.Zaporozhye и тогаш излезе 2 со 8 коеф.Лани исто беа поделени бодовите и првата утакмица беше и прелаз, втората исто 2 со 7 коеф. МОе е да ви ја споделам па кој како сака. Коеф за 2 на бет365 е 7 а прелазот 34.
Јас за играм за солидна сума

На оваа утакмица во спортлајф прелазот е 50коеф.

16,30 евролига,Химки-Каха Лаборал според мене 1 на викендов,може да се проба и 1 со хендикеп.Химки дома игра страшен баскет,а оваа победа им треба,а од друга страна,Каха игра доста променливо,така да мислим дека нема што да бара на ова гостување.
И јас истото го мислам, јас ја врзав со Сеул-Гјонгнам 1. Оваа исто ви е убаа да си ја изиграте. Сеул се актуелни шампиони на Јужна Кореја, а во новото првенство 4 кола немаат победа :O. Е па време е :D

Не е толку битен прелазот колку 2ката;)

Се е ок, ама ко му ја пуштаја утакмицата пред 2 сезони и јас ја фатив, ама тогаш имаа шанса за опстанок, сега имаат само 3 нерешени во 21 натпревар... мислам дека би требало да ја пробаме 2-1 и 7+, и секако сингл 2ка за некој среден влог, бетсити има 8.50 коеф..

Иначе еве да не речите напразно зборувам

208293_1836623688098_3408327_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom