Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Bolivia би ја избегнал... Се игра на скоро 4 000 метри надморска, и минатиот пат едвај дишеа Аргентинците...
Да не спомнувам дека Меси и компанија изгубија 6-1 заради реткиот воздух и отежнатото дишење...

Така да, на Аргентина и правам скип денес...

Bolivia би ја избегнал... Се игра на скоро 4 000 метри надморска, и минатиот пат едвај дишеа Аргентинците...
Да не спомнувам дека Меси и компанија изгубија 6-1 заради реткиот воздух и отежнатото дишење...

Браво мајсторе!
Инаку ама ќе паѓаат овие на Белгија денеска , на секои десет минути ќе кажувам колку е резултат во Брисел :)))
МАКЕДОНИЈА!!!!!!!!!!!!!
--- надополнето: 26 март 2013 во 17:14 ---
после победава денеска на Србија оти сте мутави вие ќе ја играте Белгија многу нормални си отворам блог, со фри типс и специјален сингл и да ги бричам и јас глупациве :)

Да да сега ми текна јас мислев дека со Перу се играше така на голема надморска висина , и јас ја избегнувам :D
--- надополнето: 26 март 2013 во 17:44 ---
Untitled.png

Абе ги напрајвте Црна Гора ко кизнај шо да се. Англија и Хрватска ми се најсигурни за денес.

Браво мајсторе!
Инаку ама ќе паѓаат овие на Белгија денеска , на секои десет минути ќе кажувам колку е резултат во Брисел :)))
МАКЕДОНИЈА!!!!!!!!!!!!!
--- надополнето: 26 март 2013 во 17:14 ---
после победава денеска на Србија оти сте мутави вие ќе ја играте Белгија многу нормални си отворам блог, со фри типс и специјален сингл и да ги бричам и јас глупациве :)

:pos: :vozbud::pos:

план за денеска :

1 стани
2 јади
3 стај ногу пари на србија и хрватска
4 купи Iron Man одело
5 оди да го ослободуваш Кичево

:D

+ бонус данска, англија, шпанија

Па ќе паѓам(е) на Португалија а?

1,2 квота сега требаше да биде 1:0 :))) што се случува со Белгијците ?

Ај со Португалците ми успеа.

Па ќе паѓам(е) на Хрватска а?​

Си ветив дека нема да играм 1.60/5 коефицент утакмици и се залетав на Србија. Најмизерна репрезентација во светот.

Дај и јас да си го пишам оптимистичкото ливче. :D

Црна Гора - Англија - 2
Р. Ирска - Австрија - 1
Велс - Хрватска - ГГ
Франција - Шпанија - ГГ3+ (0:0 е полувреме :mad:)
Малта - Италија - 2 и 3+
Мексико - САД - ГГ3+
Цонга - Чилич - +22,5 гејма
Симон - Типсавериќ - +22,5 гејма

За 50 носи 12,100. :D

Па па па па каков гол Хрватска!:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom