Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Полска 1 @1.27 во Моцарт грешка да не е ова е ова секаде е 1.02 и Германија НГ 1.40 :cautious:

Франција-Шпанија ќе испадне ли GG 1,85 е да ја иплатам за поголема уплата

Естонија 1
Португалија 2
Холандија 1
Украина 1
Италија 3+.2+ПП
Германија 4+.2+ПП
Полска 4+.3+ПП
Белгија 1.3+

За 500 планирам да го лупнам што мислите? :)

момци, се извинувам за офф топикот, ама ме интересира дали Ел Гринго беше активен последниве 2 недели тука, или ако некој лично го познава нека ме контактира. фала однапред

он топик

Eintracht Frankfurt II - Eschborn 1 2.20

Да де со 3 разлика е ако ја пишиш 1 мора да тепа германија со 4+ бидејќи ако тепа со 3 разлика ќе заврши x :D
Иначе зошто денес англија да не се проба 2ка ?? Добар коефициент а мислам дека квалитетот е на нивна страна само што имаат глупав селектор , ќе завршат први во групата англичаните , исто и Аргентина може да се одигра .

Да де со 3 разлика е ако ја пишиш 1 мора да тепа германија со 4+ бидејќи ако тепа со 3 разлика ќе заврши x :D
Иначе зошто денес англија да не се проба 2ка ?? Добар коефициент а мислам дека квалитетот е на нивна страна само што имаат глупав селектор , ќе завршат први во групата англичаните , исто и Аргентина може да се одигра .
Не знам зошто би ризикувал на Англија кога се гледа колку знаат да бидат незгодни Црногорците. Од кревет право на утакмица :LOL: Сепак не се прво место за џабе во таа група.

Мој предлог Холандија - Романија ГГ или ГГ3+

Може од утре/задутре да се почне да се брка првиот пораз на Мајами после подолго време.
Нема шсанса го бркаат рекордот на лејкерси а и во предобра форма се....уште 7 победи му фалат за рушење на рекордот не гледам зошто би изгубиле

Велс-Хрватска 1x
Србија-Шкотска - 1
Албанија-Литванија - 1
Франција-Шпанија GG

Нема шсанса го бркаат рекордот на лејкерси а и во предобра форма се....уште 7 победи му фалат за рушење на рекордот не гледам зошто би изгубиле
Зошто премногу ќе им биде.
Следна играат на гости против Чикаго, ни малку наивен противник. Не ми се верува да ја срушат серијата на Лејкерси.

Уште оваа ја чекам за 1100 , Полувреме 110 коша . Ако не паднат 70 сега утре ќе ме читате во настани на денот црна хроника...
Фатени Ајсбарен 6+ лагано , Белгија 1 ,Шкотска 1 , Радванска 1 ,Ерани 1 (ме измачи оваа у пм.)
јас и кец си ја фатив на 2.3 квота :)
--- надополнето: 26 март 2013 во 15:26 ---
Белгија - Македонија 1:1 конечен
Србија - 1 (незнам како ви објаснам колку сигурен натпревар,само ќе речам малце ги хејтам ама денеска шо си е кец си е ) :)
--- надополнето: 26 март 2013 во 15:27 ---
Баце 30-та сигурно не ја зимаат тоа биди сигурен:))) San Antonio Spurs see yaa
--- надополнето: 26 март 2013 во 15:30 ---
од НБА Детроит помалце од 196 ми е сигурната :)

5703 Mexico-USA 1 1.60
6508 Holland-Romania 1-1 1.80
6516 Montenegro-England 1x 1.78
6517 France-Spain GG 1.85
5722 Ecuador-Paraguay 1 1.60
5721 Bolivia-Argentina 2 1.80
5723 Chile-Uruguay x2 1.50
6510 Belgium-Macedonia 1 1.25

коеф. 51.21 7/8
и Turkey-Hungary x2 1.85 се мислам...

што мислите вие ? :D

Kajgana Shop