Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
МЗТ - Партизан 2ст 1.65
Ларвик - Будучност 1 1.30
ПСВ - Валвик 1 1.20
Слиго - Бреј 1 1.3
Клуб Бриж - Лирс 1 1.35
300 / 1355

И за вечер едно..

Болоња - Јувентус 2 (1.70)
Лил - Евиан 1 (1.45)

за утре:
Лилесторм - Сарпсборг - гг3+ (за мене 100%)

Како си толку сигурен?
Не викам ништо, баш ја видов тука и планирам да ја ставам на тикет, само ме занимаше зошто си толку сигурен дека според тебе тука ќе има голови.

Подалеку од Загарантирана добивка, на другар(Клапчо еден) му зеде 45Е за да му дава типови... и му "дал" првиот пат погодил 2/9, вториот 1/5 третиот само 1/6...
Демек, финтата на дечкото му била ке ти дадам 9 утакмици, сите со над 2 коеф,и сите да ги уплаќаш на ист влог, и ако погоди 5 а промаши 4 сепак си во добивка...
Му ги побарал парите назад, овој почнал да го влече, не е во државата, и на крај да му каже дека нема да му ги врати парите...
Другарот се заинати, и бидејки тој од Загарантирана добивка бил доволно глуп да му даде трансакциска сметка каде да му ги пушти парите, зеде и го пријави во полиција за измама, и сега на суд ке се расправаат...
Ги чува "анализите", ги гледав натпреварите што му ги дал, нема врска од анализи, чисто колку пари да му земе...
Друга финта што ја имам забележано дека ја прави е сите облози кои му се онлајн, ја крие валутата која ја уплаќа, и сега ако смениш во круни, 100 круни се(лупам) 2 Е, а овие мислат дека стварно лупа големи пари...

Така да, подалеку од него, да не излаже некој да му даде пари или пораки да му праќа...

Лил смрдит корнит на местенка, како само го футна пеналот..

Како си толку сигурен?
Не викам ништо, баш ја видов тука и планирам да ја ставам на тикет, само ме занимаше зошто си толку сигурен дека според тебе тука ќе има голови.
Сарпсборг е тим што највеќе постигнуваше голови во втора лига , а Лилесторм и дава и прима стандарт. Ова е класика ГГ/прво само терајте си како сакате. Со Норвешка мене ми почнува сезоната и ми завршува , најака лига е, посебно втората каде има голови во изобилие. @NFF_info
--- надополнето: 16 март 2013 во 22:55 ---
и нешто оф топик , го частам 50 евра тој што ќе ме запознаеме со радлер форумџијава, слободно контактирајте ме во инбокс ќе се договориме

4.5
4.8
4.65
4.5
4.5
4.65
4.55
4.7

Уплата 140 систем 4/8, болдиранава ме имат заебано.... Колку е максимална ако влезат останативе да знам на колку да се надевам :)...?

Тикетов ќе оди на поголем влог...

Nadal - Del Potro 1 @ 1,50 (се уште нема квота за овој меч на СпортЛајф, ќе видиме утре каков ќе биде, но според другите обложувалници онлајн, тука така треба да биде)
Sharapova - Wozniacki 1 @ 1,20
Chelsea - West Ham 1 @ 1,40
Milan - Palermo 1 @1,30

Се надевам дека барем еден меч ќе го има на SuperTip, а Надал може и да е повисок коефицинт во редовната понуда, 1,44 дава bwin, а betexpert 1,55 за сега. :)

Типови за денес:
Рома - Парма 1
Сандерленд - Норвич 1

Со повеќе ризик:
Сиена - Каљари 1
Ајнтрахт - Штургард 1
Гранада - Леванте 1

Сарпсборг е тим што највеќе постигнуваше голови во втора лига , а Лилесторм и дава и прима стандарт. Ова е класика ГГ/прво само терајте си како сакате. Со Норвешка мене ми почнува сезоната и ми завршува , најака лига е, посебно втората каде има голови во изобилие. @NFF_info
--- надополнето: 16 март 2013 во 22:55 ---
и нешто оф топик , го частам 50 евра тој што ќе ме запознаеме со радлер форумџијава, слободно контактирајте ме во инбокс ќе се договориме
Па пиши му пп,и сам запознај се:D.

Шо ги ебам, денес фаќам.

Тотенхем - 1
Челзи - 1
Виган - 3+
Лилестром - г.г
Милан - 1
Порто - 2
Шарапова - 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom