Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Да да секако :)

Мој предлог

Монако - Ленс ГГ 2.00
Сори,,,извини така што те цитирам и замарам али налетав на ова сеа...правилата од спортлајф и ме буни до некаде

член 13
Ако натпреварот се одложи и започне во рок од 72 часа од првичната саатница, важечки ќе биде постигнатиот резултат.
За важечки се смета постигнатиот резултат и доколку одложениот натпревар започне точно на истекот на 72 час од првичната закажана саатница. (На пример ако натпреварот е предвиден за сабота во 20:00 часот, се одложи, па се одигра во вторник точно во 20:00 часот)

Сори,,,извини така што те цитирам и замарам али налетав на ова сеа...правилата од спортлајф и ме буни до некаде

член 13
Ако натпреварот се одложи и започне во рок од 72 часа од првичната саатница, важечки ќе биде постигнатиот резултат.
За важечки се смета постигнатиот резултат и доколку одложениот натпревар започне точно на истекот на 72 час од првичната закажана саатница. (На пример ако натпреварот е предвиден за сабота во 20:00 часот, се одложи, па се одигра во вторник точно во 20:00 часот)
Аха значи кај нив тоа било правилото јас колку што знаев порано на повеќето кладилници правилото беше во тековното коло да се одигра и сепак не сум бил во право. Епа сметај сам ако била за одигрување вчера во 20.00 мора да се одигра до среда до 20.00 (72'часа) во спротивно 1.00 коефициент.

Значи Турците колку местат, неверојатни се. Галата си дале автогол па пенал за гостите и дури во 2-то пол. Снајдер и Јилмаз се распукаа и постигнаа дури 4 гола.

Значи Турците колку местат, неверојатни се. Галата си дале автогол па пенал за гостите и дури во 2-то пол. Снајдер и Јилмаз се распукаа и постигнаа дури 4 гола.
То се вели: Ни срам ни перде да се немало :pos:

Ајде Мастрихт давајте голлллл бре, ајде магијо проработи уште нив ги чекам и Раднички за 11 500. :rolleyes:

EDIT: АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ! 0-1 :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom