The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.038
- Поени од реакции
- 3.635
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прегледај го приврзокот 58979
111 денари уплата на 111 квотаОва е сигурно кључот.
Бидејќи не се гледаат баш добро утакмиците, еве ви го тикетчето од сајтов на SportLife.
Прегледај го приврзокот 58978
Како го укапира тоа?http://www.flashscore.com/match/IaJoxq6F/#h2h;overall
Bologna-Fiorentina site mecevi dosega im se 3za3![]()
Pa vidi dali nekogas pobedil gostinot megu ovie dva tima. Cist kec spored mene, koj ne e siguren moze da gi proba 1X @1.50 bi trebalo da e koeficКако го укапира тоа?
ако се игра во наредните 72 саати ќе чекашСеа шо праиме ...имам една одложена од вчера друго све живо испаднаа натпреварот ќе се игра у среда како што добро разбрав ...какви се правилата? уплатено е од спортлајф тикетот
Фиорентина-Болоња 1:2 17.1.2010Pa vidi dali nekogas pobedil gostinot megu ovie dva tima. Cist kec spored mene, koj ne e siguren moze da gi proba 1X @1.50 bi trebalo da e koefic
Tocno vidov, no vidi pred'hodniot natprevar isto Fiorentina tepala na gosti. Zaradi ova mislam deka utre ke ispadne 1, posto redot im eФиорентина-Болоња 1:2 17.1.2010
Ја ќе пишам утре тениски типови само да видам прво во допуна што има. А има голема понуда да си знаете.Х.Брод - Млада Болеслав 2 (околу 1.60 коеф)
Овие ви се нешто Селтик во Шкотско првенство
и Игор Ј. и остали да предложат некој тенис да лапниме и ние по една просечна плата![]()
Во овој период репам хокеј и сум надвор од тенсов на лето ги играм и пратам поке и онака само тенис имат тогаш а гледам турнири еден куп ги има нешто онака од око ке стам али подобро кога некој поке прати да даде мислење а ве има поке души шо доста го пратат тенисот.Ја ќе пишам утре тениски типови само да видам прво во допуна што има. А има голема понуда да си знаете.![]()
Ќе се најде нешто добитно, стварно голема понуда има утре. Ќе ги пишам тука па ако ти фаќа око стави ги. Ќе ти кажам и јас за колку сум ги ставил.Во овој период репам хокеј и сум надвор од тенсов на лето ги играм и пратам поке и онака само тенис имат тогаш а гледам турнири еден куп ги има нешто онака од око ке стам али подобро кога некој поке прати да даде мислење а ве има поке души шо доста го пратат тенисот.
Глеај да се добитни само![]()
Браво, секоја чест...само пак ќе прашам...како?Прегледај го приврзокот 58979
111 денари уплата на 111 квота = 11.572Ова е сигурно кључот.
Бидејќи не се гледаат баш добро утакмиците, еве ви го тикетчето од сајтов на SportLife.
Прегледај го приврзокот 58978