Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 58979
111 денари уплата на 111 квота :D Ова е сигурно кључот. (y)

Бидејќи не се гледаат баш добро утакмиците, еве ви го тикетчето од сајтов на SportLife.

Прегледај го приврзокот 58978

Браво батка 11 утакмици не е шала , јас 2 неможам да погодам , мртвите лацио второ полувреме застанаа...
На лацио сам паре бацио http://prntscr.com/u5ls9 .

За ноќеска пошо нема фудбал , идеме хокеј буквално оптимистички.
http://i.imgur.com/mp5xmCD.png

Како го укапира тоа?
Pa vidi dali nekogas pobedil gostinot megu ovie dva tima. Cist kec spored mene, koj ne e siguren moze da gi proba 1X @1.50 bi trebalo da e koefic
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 00:05 ---
Inace eve od mene nekolku tipovi za utre:

Carlisle GG
Preston GG
Sheffield 1&T1 2+
AFC Wimbledon 2
Gillingham 0-2
Rochdale GG
Braintree GG3+
Newport 2
Brescia 1

Сеа шо праиме ...имам една одложена од вчера друго све живо испадна :) а натпреварот ќе се игра у среда како што добро разбрав ...какви се правилата? уплатено е од спортлајф тикетот
ако се игра во наредните 72 саати ќе чекаш

Х.Брод - Млада Болеслав 2 (околу 1.60 коеф)
Овие ви се нешто kako Селтик во Шкотско првенство
и Игор Ј. и остали да предложат некој тенис да лапниме и ние по една просечна плата :D

Х.Брод - Млада Болеслав 2 (околу 1.60 коеф)
Овие ви се нешто Селтик во Шкотско првенство
и Игор Ј. и остали да предложат некој тенис да лапниме и ние по една просечна плата :D
Ја ќе пишам утре тениски типови само да видам прво во допуна што има. А има голема понуда да си знаете. :D

Ја ќе пишам утре тениски типови само да видам прво во допуна што има. А има голема понуда да си знаете. :D
Во овој период репам хокеј и сум надвор од тенсов на лето ги играм и пратам поке и онака само тенис имат тогаш а гледам турнири еден куп ги има нешто онака од око ке стам али подобро кога некој поке прати да даде мислење а ве има поке души шо доста го пратат тенисот.
Глеај да се добитни само :icon_mrgr:

Во овој период репам хокеј и сум надвор од тенсов на лето ги играм и пратам поке и онака само тенис имат тогаш а гледам турнири еден куп ги има нешто онака од око ке стам али подобро кога некој поке прати да даде мислење а ве има поке души шо доста го пратат тенисот.
Глеај да се добитни само :icon_mrgr:
Ќе се најде нешто добитно, стварно голема понуда има утре. Ќе ги пишам тука па ако ти фаќа око стави ги. Ќе ти кажам и јас за колку сум ги ставил. :D

Прегледај го приврзокот 58979
111 денари уплата на 111 квота = 11.572:D Ова е сигурно кључот. (y)

Бидејќи не се гледаат баш добро утакмиците, еве ви го тикетчето од сајтов на SportLife.

Прегледај го приврзокот 58978
Браво, секоја чест...само пак ќе прашам...како? :eek: И после не требало среќа...
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 10:16 ---
Кај има да се типува за пласман понатаму во ЛШ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom