Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Хајдук - Динамо одложена е ? и доколку е се знае ли кога ќе се преигрува :confused:... Ја имам на тикет не за друго :)
Службено: натпреварот ке се изигра во вторник или среда нема да се игра утре.

Има абер Леверкузен да даде гол или пак да преуплаќам!? :unsure:

Надвор од темата е, но да прашам дали некој знае Online кладење да се плаќа со пејпал, некоја таква страна ?

за коефициент 1.25 (а во сите кладилници е 1.20) за тој коефициент и 300 би дал а не 200 (y)

во копачка е 1.25 ја играм кај што е ајголем коеф а за вечер му пишав на еден не си видел изела милан т2 и тоа 2.35 коеф малце поголем од Јуве Сиена

Еве една утакмица за вечер:
23:30 Чико - Депортес Толима 1 @ 1.85 (Колумбиска лига)

Мислам дека ќе тепа Чико пред се поради специфичните услови кои се проблем за гостинските тимови ( се игра на 2600 м. надморска височина) плус вчера Толима играше утакмица од Копа Либертадорес со својот најсилен состав и денес ќе одмараат скоро сите првотимци.;)
FT 3:0
Се надевам некој ме следеше(y)

абе да се мочам на то марфиевиот закон. се мислев денеска да уплаќам на 100 евра, нешто од овие
металург 1, милан дава гол, бенфика 1, кк брод-дарда 1, јувентус 1 и се премислив оти не можев да се решам која да ја играм. баскуз еден сите влегоа :tapp:

Демек да го спаси викендов оваа уругвајскава, ама тапа. На полувреме таман, сеа срање. Ебате прелазот.

Денеска одиграв претежно на голови, само 2 утакмици фудбал конечен тип ... :

City GG3+ (2-0)
Almeria 1 (4-1)
Inter 0-2 (1-1)
Gulbis 1 (2-0)
Feyenord 3+ (2-1)
Benfica 3+ (3-0)
Juventus 1 (3-0) (super tip)

Со 75 - 2100 во SportLife, вчера паднав само на Mainz, а на другото на Евертон кој ми го имаа пишано наместо Баерн 1.... на шалтер.. :facepalm:

Ете, најверојатно ме паѓа само промашениот пенал на Лампард. :)

Locarno - Will (Швајцарија2)одложена е, а само уште таа ја чекам :)

Да не знае некој оти е одложена и дали ќе се доигра во тековното коло т.е утре ?

а шо ја играв фенер 1/2 да се пофалам ли ? дишка денов ама имало и полоши:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom