- Член од
- 23 јануари 2012
- Мислења
- 885
- Поени од реакции
- 912
Службено: натпреварот ке се изигра во вторник или среда нема да се игра утре.Хајдук - Динамо одложена е ? и доколку е се знае ли кога ќе се преигрува... Ја имам на тикет не за друго
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Службено: натпреварот ке се изигра во вторник или среда нема да се игра утре.Хајдук - Динамо одложена е ? и доколку е се знае ли кога ќе се преигрува... Ја имам на тикет не за друго
![]()
Абе како сум го пишал 2ка незнам тука...ја ГГ ја пишавA Dortmund samo kaj tvojot livescore pobedi
за коефициент 1.25 (а во сите кладилници е 1.20) за тој коефициент и 300 би дал а не 200![]()
FT 3:0Еве една утакмица за вечер:
23:30 Чико - Депортес Толима 1 @ 1.85 (Колумбиска лига)
Мислам дека ќе тепа Чико пред се поради специфичните услови кои се проблем за гостинските тимови ( се игра на 2600 м. надморска височина) плус вчера Толима играше утакмица од Копа Либертадорес со својот најсилен состав и денес ќе одмараат скоро сите првотимци.![]()
Liverpool M-Danubio 0-1![]()
На ситно,тука на форумов ја видовЈа имаш уплатено 2/1?
И на 0-1 остана...јас ја пуштив Понте Прета да видиме шо ќе испаднеНа ситно,тука на форумов ја видов![]()
Денеска одиграв претежно на голови, само 2 утакмици фудбал конечен тип ... :
City GG3+ (2-0)
Almeria 1 (4-1)
Inter 0-2 (1-1)
Gulbis 1 (2-0)
Feyenord 3+ (2-1)
Benfica 3+ (3-0)
Juventus 1 (3-0) (super tip)
Со 75 - 2100 во SportLife, вчера паднав само на Mainz, а на другото на Евертон кој ми го имаа пишано наместо Баерн 1.... на шалтер..![]()
Туу...за концуИ на 0-1 остана...јас ја пуштив Понте Прета да видиме шо ќе испадне![]()