- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
Фала.Значи да поделам на 2-3 тикети да не им давам за џабе пари на дегените.![]()
спортлајф затоа ја делат уплатата на пример на 5 х 333 на пример заради тоа..
Кил 1
Бенфика 1
Ајакс 2
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 14:31 ---
eve vi za efes celosen info
15:30h Galatasaray - Efes 2 @ 1.90
Derbi Turskog prvenstva i vjerojatno vrlo zanimljiva utakmica. Ja se odlučujem na pobjedu gosta u ovom meču radi trenutno forme i informacija na koje sam naišao na internetu,ali nisu provjerene 100 % pa idem sa malim ulogom. Galatasaray je izgubio u kupu od Fenerbachea,te je nakon toga doživio i poraz od Unicsa te u kombinaciji sa pobjedom Ulma Galatasaray je ispao iz Eurokupa a cilj kluba je bio osvajanje tog natjecanja i definitivno imaju i roster za to ali očito neke stvari baš ne funkcioniraju. Ako je vjerovati informacijama po internetu Cenk Akyol i Jamont Gordon danas ne igraju za Galatasaray i to je po meni veliki hendikep,pogotovo neigranje Jamont Gordona koji je motor ove ekipe,a danas nema pravo nastupa zbog suspenzije radi nesportskog faula nad Andersenom u kup utakmici. Na drugoj strani je Efes koji igra odlično i koji je tokom tjedna pobijedio Reala u Euroligi i nanio im prvi poraz u drugom dijelu Eurolige. U kupu su ispali upravo od Galatasaraya i danas imaju idealnu priliku da im se osvete za taj poraz. Ekipu predvode bivši NBA igrači Farmar, Vujačić i Semih. Tu su još i odlični Savanović, Lucas,Shipp...Vjerujem da mogu danas do pobijede,pogotovo uz neigranje ove dvojice igrača
уште од вчера го видов ова и ја имам пуштено само нема да е толку лесна..Галата има добар тим годинава Аројо,Мачван сепак се квалитетни играчи но Ефес ако игра како против Реал ќе тепа лесно.
не верувам дека за 10 мин овие ќе дадат три гола!
Valencia 2-2 ja zbucav ... fiks MZT pomalce od 149.5