Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Имате уплаќано систем 1/? Оти еднаш сакав да уплатам ми рекоа не можи :eek:

Под 3 за 3 сите сфаќаат и 4 за 4 нели, оваа сезона едниот 4 бода, другата другиот и тн... На тоа мислеше мајмунов дека соработуваат.
to so mislev to go pisav, jas ti kazav deka mislam deka e 3 za 3 i mozi da se igra 2ka i izleze, a x2 mi se gledase kako odlicen koef pa zato taka izigrav.

Јас си знам дали ми се исплаќа или не, прашав дали можи...
Можит нормално дека можит зошто го ставиле инаку . освен ако ти идала добивката помала од 1 денар да ти рекле не можит .

Имате уплаќано систем 1/? Оти еднаш сакав да уплатам ми рекоа не можи :eek:
може да се игра и ако играш на пример 1 од 5 ти треба минимум 5 коеф на погодената за да си ја вратиш уплатата ако погодиш 2 добиваш двојно од уплатата со 3 добиваш тројно итн

Добар систем што го имав играно беше 3/10, 4/10, 5/10
3/10 сите коеф ми беа над 4
4/10 3.5 нагоре
5/10 3 нагоре
Али се изгорев во еден викенд 3 такви имав играно и не излезе ниеден а ги играв на големи уплати на по 2500-3500 денари и не ми текна уште еднаш да изиграм

Може. За 1/6 на пример минимална уплата ти е 3600 денари ако убаво пресметав на памет.
какви 3600 денари 1/6 има 6 комбинации значи може на минимално да се уплати 20 ден бидејќи во повеќето кладилница комбинација е 2 денари

какви 3600 денари 1/6 има 6 комбинации значи може на минимално да се уплати 20 ден бидејќи во повеќето кладилница комбинација е 2 денари

My bad. Ги сметав комбинациите на сите можни исходи, не на бараните погодоци. Во право е Чарли, 20 денари е минимум уплата.

francija 2ra liga skoro samo 1dna utakmica ne e uste 2+ a za 2+ KOEF se od 1.3-1.45

Aјде НЕЦ дајте гол ! :cautious:
--- надополнето: 15 февруари 2013 во 21:27 ---
џубрињата примија гол :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom