Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Една од колку?Имате уплаќано систем 1/? Оти еднаш сакав да уплатам ми рекоа не можи![]()
од било колку, 6, 7 да речеме...Една од колку?
1/4 имам уплаќано и не ми праеле проблем. За 1 од >4 немам пробано.од било колку, 6, 7 да речеме...
Не ти се исплаќа да уплатиш освен ако бркаш точни резултати со над 50 коеф.од било колку, 6, 7 да речеме...
to so mislev to go pisav, jas ti kazav deka mislam deka e 3 za 3 i mozi da se igra 2ka i izleze, a x2 mi se gledase kako odlicen koef pa zato taka izigrav.Под 3 за 3 сите сфаќаат и 4 за 4 нели, оваа сезона едниот 4 бода, другата другиот и тн... На тоа мислеше мајмунов дека соработуваат.
Јас си знам дали ми се исплаќа или не, прашав дали можи...Не ти се исплаќа да уплатиш освен ако бркаш точни резултати со над 50 коеф.
Можит нормално дека можит зошто го ставиле инаку . освен ако ти идала добивката помала од 1 денар да ти рекле не можит .Јас си знам дали ми се исплаќа или не, прашав дали можи...
може да се игра и ако играш на пример 1 од 5 ти треба минимум 5 коеф на погодената за да си ја вратиш уплатата ако погодиш 2 добиваш двојно од уплатата со 3 добиваш тројно итнИмате уплаќано систем 1/? Оти еднаш сакав да уплатам ми рекоа не можи![]()
Јас си знам дали ми се исплаќа или не, прашав дали можи...
какви 3600 денари 1/6 има 6 комбинации значи може на минимално да се уплати 20 ден бидејќи во повеќето кладилница комбинација е 2 денариМоже. За 1/6 на пример минимална уплата ти е 3600 денари ако убаво пресметав на памет.
какви 3600 денари 1/6 има 6 комбинации значи може на минимално да се уплати 20 ден бидејќи во повеќето кладилница комбинација е 2 денари