Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
bas vcera vecerta pisav, po vtor pat , na temata za moderatori sto e kaj sto treba da se davaat predlozi i slicno, staviv predlog da se napravi podforum na sport Oblozuvanje

mislam deka se bi funkcioniralo mnogu po lesno taka.

eve link, pa ako go podrzat poveke luge ova, pred se sto sme od tuka, tip na denot, moze ke ni se ostvari, taka ke iame sigurno mnogu po pregleden forum

http://forum.kajgana.com/threads/Модератори-и-администратори-објави-пријави-и-предлози.4487/page-163#post-5654552

(y)
Имаш подршка и од мене за оваа идеа.Мора да се стави ред и да се направи подфорум,вака темава не личи на ништо.(y)

Мајами-Шарлот GT<93.5
Никс-Детроит GT<93.5
Оклахома-Далас GT<98.5

Анализи ја у мојот комарџииски живот што трае едно добри 11 години никогаш не сум правел,ама ако морам може да кажам дека Шарлот во просек даво по 94,5 поени а на Мајами толку тешко дека ќе му дади и во гости имаат скор од 3 победи и 17 порази.За втората утакмица Детроит во просек постигнува 95,1 поени а исто така и тука тешко дека Никс ќе прими повеќе од 94 поени и последната најтешката.Далас во просек постигнува по 100.7 поени а Оклахома во просек прима по 97,5 поени па границата е тука некаден на средина па според мене Далас не би дал 99 поени и тоа после поразот на Оклахома од Кавалирс.

Мајами-Шарлот GT<93.5
Никс-Детроит GT<93.5
Оклахома-Далас GT<98.5

Анализи ја у мојот комарџииски живот што трае едно добри 11 години никогаш не сум правел,ама ако морам може да кажам дека Шарлот во просек даво по 94,5 поени а на Мајами толку тешко дека ќе му дади и во гости имаат скор од 3 победи и 17 порази.За втората утакмица Детроит во просек постигнува 95,1 поени а исто така и тука тешко дека Никс ќе прими повеќе од 94 поени и последната најтешката.Далас во просек постигнува по 100.7 поени а Оклахома во просек прима по 97,5 поени па границата е тука некаден на средина па според мене Далас не би дал 99 поени и тоа после поразот на Оклахома од Кавалирс.

Исто и јас мислам, а и истите ги изиграв со една разлика, на местото на Детроит ја играв Индијана 1хендикеп (-3.5), оти Чикаго се очекува пак да бидат без Бузер, Ноа и Хајнрих ...

Исто и јас мислам, а и истите ги изиграв со една разлика, на местото на Детроит ја играв Индијана 1хендикеп (-3.5), оти Чикаго се очекува пак да бидат без Бузер, Ноа и Хајнрих ...
Ми се допаѓа тоа што исто размислуваме и се надевам дека и двајцата ќе бидеме добитни вечерва или ако не ги пратиш навечер кога ќе станеш утре ќе можеш на раат да си го испиеш кафето без нервози :)

Match-fixing: Champions League tie played in England 'was fixed.

A Champions League tie played in England is one of 680 matches across the world investigators say was fixed.
European police did not reveal the identity of the match they believe was corrupt in England.
But Europol did say that they had uncovered an organised crime syndicate based in Asia that was co-ordinating the operation.
Сome 425 match officials, club officials, players and criminals are suspected of being involved.
At a news conference in The Hague, Netherlands, Europol claimed:
  • The fixed Champions League tie in England took place in the "last three or four years";
  • The identity of that match cannot be revealed due to "ongoing judicial proceedings";
  • Other "corrupt" matches included World Cup and European Championship qualifiers and "several top football matches in European leagues";
  • In Germany-based matches alone, criminals wagered £13.8m (16m euros) on rigged matches and made £6.9m in profits. Officials fear this is as the "tip of the iceberg";
  • In total 380 suspicious matches were in Europe and a further 300 in Africa, Asia and south and central America.
повеќе:
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/21319807

И после некој викаат дека не се местело, видете само за кои натпреварувања станува збор и се ќе ви стане јасно. Ова ако се докаже дека е точно би бил најголемиот скандал на местени утакмици досега. И после зошто Реал изгубил од Гранада ...:tapp:
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 21:20 ---
680 меча во 13 земји , во последните 3-4 години, вклучувајки натпревар од ЕП, СП, Лига на Шампиони....цццц

Match-fixing: Champions League tie played in England 'was fixed.

A Champions League tie played in England is one of 680 matches across the world investigators say was fixed.
European police did not reveal the identity of the match they believe was corrupt in England.
But Europol did say that they had uncovered an organised crime syndicate based in Asia that was co-ordinating the operation.
Сome 425 match officials, club officials, players and criminals are suspected of being involved.
At a news conference in The Hague, Netherlands, Europol claimed:
  • The fixed Champions League tie in England took place in the "last three or four years";
  • The identity of that match cannot be revealed due to "ongoing judicial proceedings";
  • Other "corrupt" matches included World Cup and European Championship qualifiers and "several top football matches in European leagues";
  • In Germany-based matches alone, criminals wagered £13.8m (16m euros) on rigged matches and made £6.9m in profits. Officials fear this is as the "tip of the iceberg";
  • In total 380 suspicious matches were in Europe and a further 300 in Africa, Asia and south and central America.
повеќе:

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/21319807

И после некој викаат дека не се местело, видете само за кои натпреварувања станува збор и се ќе ви стане јасно. Ова ако се докаже дека е точно би бил најголемиот скандал на местени утакмици досега. И после зошто Реал изгубил од Гранада ...:tapp:
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 21:20 ---
680 меча во 13 земји , во последните 3-4 години, вклучувајки натпревар од ЕП, СП, Лига на Шампиони....цццц

Ајде и јас да пишам,кога веќе најверојатно темава нема да постои и ќе има нов подфорум (ДАЈ БОЖЕ)

Јасно беше ова дека се местат утакмици на велико уште пред доста време,а сеа демек се открива топла вода.
Од кога bwin навлезе во фудбалот,откога арапите навлегоа во фудбалот,фудбалот веќе не е фудбал,бизнис и само бизнис.

Друго,имате голем + и од мене за отварање на подфорум,на сите ќе ни користи тоа,каде ќе има посебна тема за молење,клетви,магии,духови,добивки,поплаки,анализи,дојави и што ти јас знам.
А вака,во една тема Се,додека најдам некој тип,ми треба пола саат да ги поминам сите магии,а кога ќе го најдам типот,без анализа,онака од тепка.
Не дека јас ќе го одиграм тој тип,ама некој друг би сакал да го одигра на голема сума,а е несигурен,бидејќи нема поддржана анализа од членот што го поставил.

Ако се отвори нов подфорум,а треба,двајца модератори би биле доволни и секој што ќе пише нешто во некоја тема,а не треба во таа тема да го пише тоа,банот од старт,нема прогледување низ прсти.

Индијана 1
Едмонтон -5,5(Анализи не пишам ке чекам подобри времиња и здравје подфорум)

П.с. Стариот Мајстор пак со добитни комбинации па навалете народе чекајте ја новата дојава,местенка од него и нормално контра уплатете :ROFLMAO:

Индијана 1
Едмонтон -5,5(Анализи не пишам ке чекам подобри времиња и здравје подфорум)

П.с. Стариот Мајстор пак со добитни комбинации па навалете народе чекајте ја новата дојава,местенка од него и нормално контра уплатете :ROFLMAO:
Морам :)

Alex DesouzaDa ti jebe singlla familia u picka trosiv 100 evra ,

денеска да сакаш да промашиш неможеш тоа е после и не така добар викенд за кладилнците обично понеделник добар :)

за ноќеска Дурант овер 29.5..предходната ја изгубија од Кливленд а доста му лежат Далас на предходните даде над 40 коша против нив така да очекувам денеска пак да оди во плус.

:pos: :pos: Ај и БАН ми мавнал секундарно за коментарот шо му го пишав

предлагам ти сега пауза од спортска додека не ти го тргне... или прај си нов профил друго чаре нема!
пс. одложена ми е фереира у 76та мин....у спортлајф 1 коеф ?

Мило ми е шо имаше позитивни критики постот....мислам дека е конечно време да заличи на нешто темава,баш сега овие 3,4 месеци се за правење пари,кога се решаваат првенствата,па редно е да се организираме сите заедно VERSUS Обложувачката мафија:D
Значи согласни сме да се отвори еден подфорум на тема ОБЛОЖУВАЊЕ...
Со оглед дека ова е една од најпосетуваните теми во форумите за спорт редно време е....
Има интерес,па не би требало да нема проблем кај главните на Кајгана.....:cautious:
Кој има врски со газдите нека ургира,ете доаѓа викенд па редно е да се спремиме...:cool:
Гледам има посебни теми во форумите за тенис за Типови....
Вака најдобро е сите предлог типови да се сместат во еден подфорум....ем се ќе биди на едно место,и ќе има повеќе интерес од луѓето,ем сите ќе можат полесно да се снајдат за спортовите на кои мислат да кладат....
Да си има посебна тема за фудбал,кошарка,ракомет,тенис,хокеј како најзастапени спортови за обложување...
+ една тема за останати спортови(ватерполо,одбојка,снукер,пикадо, итн).....
Да не се мешаат како овде во иста тема сите типови од сите спортови...
Плус посебна тема како досега за добивки,за молби:cuc: ,за плачење,клетви.... итн.....
Дека ќе има спам ќе има,нормално е,ама треба да се почни од некаде,да се постават работите како треба...чиста дискусија,да има муабет зошто да се изигра некоја утакмица,нормално некој ќе мисли обратно па тој да си кажи шо има....политички кажано ПЛУРАЛНО ОПШТЕСТВО....:D
Да се исфилтрираат информациите,не треба некој експертски анализи,она најосновното...па кој сака нека бира..
Да нема кукање зошто оваа ме падна,тој ми рече да не ја играм таа...никој со сила не тера да игра ништо,само да се има помош при изборот на тип..секоја инфорамција е добредојдена....помина времето кога немаше интернет и игравме како слепци....:facepalm:
Секој знае до каде му е чергата...и ќе си одлучи како ќе игра..да нема љутиш,тој ми рече вака да играм,јас сакав обратно...
П.С.
Околу дојавите,ако има луѓе поврзани со нашите екипи од првата лига,добро е се има некоја информација од прва рака....мислам дека на големо ќе местат на пролет,па добро е да се искористи нешто....барем за нашето првенство е возможно да се докопаме до некоја корисна информација....:D

предлагам ти сега пауза од спортска додека не ти го тргне... или прај си нов профил друго чаре нема!
пс. одложена ми е фереира у 76та мин....у спортлајф 1 коеф ?

не резултатот ти се рачуна на кој е прекината ако не се одигра во следните 2 дена

Ај од 4та мајка да пробаме со анализи :) Count me in :)

Највеќе можам да придонесам за NHL , NBA , WTA , ATP , хокеј Бундеслига , Еуролига у баскет , некои од европските кошаркарски лиги ( Германија, Шпанија и Италија ) , Турската Супер лига , Бундеслига и Цвајта.

Ќе правеме група на ФБ или шо како ?

p.s. Малку ми недостига периодо од Октомври до Фебруар ланската година , знаат некои членови од тука зашо зборам :)

Абе ја чекав уште оваа Фереира 1, али изгледа заврши т.е ја прекинаа 15 мин до крајот.
И сега што бидна? Да подигам без оваа утакмица или да чекам да видам дали ке се одигра?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom