Мило ми е шо имаше позитивни критики постот....мислам дека е конечно време да заличи на нешто темава,баш сега овие 3,4 месеци се за правење пари,кога се решаваат првенствата,па редно е да се организираме сите заедно
VERSUS Обложувачката мафија
Значи согласни сме да се отвори еден подфорум на тема
ОБЛОЖУВАЊЕ...
Со оглед дека ова е една од најпосетуваните теми во форумите за спорт редно време е....
Има интерес,па не би требало да нема проблем кај главните на Кајгана.....

Кој има врски со газдите нека ургира,ете доаѓа викенд па редно е да се спремиме...

Гледам има посебни теми во форумите за тенис за Типови....
Вака најдобро е сите предлог типови да се сместат во еден подфорум....ем се ќе биди на едно место,и ќе има повеќе интерес од луѓето,ем сите ќе можат полесно да се снајдат за спортовите на кои мислат да кладат....
Да си има посебна тема за фудбал,кошарка,ракомет,тенис,хокеј како најзастапени спортови за обложување...
+ една тема за останати спортови(ватерполо,одбојка,снукер,пикадо, итн).....
Да не се мешаат како овде во иста тема сите типови од сите спортови...
Плус посебна тема како досега за добивки,за молби

,за плачење,клетви.... итн.....
Дека ќе има спам ќе има,нормално е,ама треба да се почни од некаде,да се постават работите како треба...чиста дискусија,да има муабет зошто да се изигра некоја утакмица,нормално некој ќе мисли обратно па тој да си кажи шо има....политички кажано
ПЛУРАЛНО ОПШТЕСТВО....
Да се исфилтрираат информациите,не треба некој експертски анализи,она најосновното...па кој сака нека бира..
Да нема кукање
зошто оваа ме падна,тој ми рече да не ја играм таа...никој со сила не тера да игра ништо,само да се има помош при изборот на тип..секоја инфорамција е добредојдена....помина времето кога немаше интернет и игравме како слепци....

Секој знае до каде му е чергата...и ќе си одлучи како ќе игра..да нема љутиш,тој ми рече вака да играм,јас сакав обратно...
П.С.
Околу дојавите,ако има луѓе поврзани со нашите екипи од првата лига,добро е се има некоја информација од прва рака....мислам дека на големо ќе местат на пролет,па добро е да се искористи нешто....барем за нашето првенство е возможно да се докопаме до некоја корисна информација....