Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Амиен - ФЦ Париз 2, 4.2 коеф. во Вил Хил. Епинал - Орлеан 1, околу 2,8 коеф., ја нема само оваа утакмица во Вил Хил, инаку тие клубови соработуваат и би требало така да испаднат.

Одложена е Епинал.

За вечер
Турс - Шаторо 1 2.2
Имаат соработка овие два тима и на ред е да тепа Турс. Кај Турс ке отсуствуваат двајца стандардни дефанзивци. Кај Шаторо фалат 5 стандардни играчи, 3ца од средината и 2ца од одбрана а меѓу нив е и капитенот на екипата.

Рома - Каљари 1 1.65 супер тип во копачка
Рома е без победа на последните 5 натпревари и време е да почне да зема бодови.

Еуепен - Брисел 1 1.55

Брисел е екипата со трета најлоша одбрана и најлош напад во Белгија 2. На овој натпревар ке имаат на располагање само 12 играчи од првиот тим, а другите места ке ги пополнуваат младинците.(Не сум многу сигурен за оваа информација, ако некој знае нешто повеќе нека коментира)

Де Графшап - Алмере 1 1.45

Де Графшап бележи добра форма, за разлика од Алмере кој му оди се полошо. Домаќините играат далеку подобро на гости каде имаат скор од 5-2-2. а дома имаат 2-4-2. Треба да ги користат и бодовите собрани на домашен терен ако сакаат да се враќаат во прва лига, а еве им добра шанса против Алмере.

Roma - Cagliari - 1 1.55
Besiktas - Karab - 1 1.65
Toulouse - Psg - 2 1.80

----------------------------------------

Phoenix - Dallas - Tim1 (-101.5) 1.90
New York - Milwaukee - 1h poluvreme (-2.5) 1.90
Memphis - Washington - 2 3.70

Сингл
Barthel 2.00

Дабл
Mladenovic 2.70
Granollers <27.5 на полувреме 1.80 (ракомет шпанија)
4.86

Creteil - 1
PSG - 2
AS Roma - 1

Ова за вечерва го имам како најсигурно, а на друго лифче за вечерва само Veendam - Emmen - 1
Ајде нека влезат да почнит убо викендов.

Го вадам тикетов сега да видам некоја почната дали имам и што да видам бешикташ 1 ја имам од 2-0 2-2 им прават да ме изнервирет повеќе со црвен ги дале овие 2 гола во рок од 6 минути :facepalm: , ПСЖ 0-2 г тие 5 мин 0-1 .

Турците бе брат, два гола примат за 5мин и тоа со играч повеќе на домашен терен, ???????? ццц

Да ти ебам тоа Турците глупави...кога ќе ги играш 3+ 0-0 ќе завшат.кога ќе играш 1 2-2...:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom