Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ако една утакмица е одложена, се смета за фатена со коеф. 1.00?

Ако една утакмица е одложена, се смета за фатена со коеф. 1.00?
Се чека до завршување на тоа билтенот (3 дена) ако не се одигра во тој рок, ти се смета 1 коеф. Значи во петок ќе може да си ги земиш парите

Ајде Сити и Јувентус по 1 гол да дадат :mad:
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 22:37 ---
Пак само за 1 :facepalm: :tapp:

Yeovil - Milton Keynes - 1 2.90
Ethiopia - Nigeria - 2 1.40
Kortrijk - Cercle Brugge - 1 1.90
Newport - Braintree (gg sakav da ja igram ama blokirana e i vo betcity i vo sportlife neznam koj im e kurov na kladilnicte se da im ebam..)
Lazio - Juventus - 2>1 1.90

за пола скратена добивка заради одложената :), али подобро нешто отколку ништо .

Плус за вечер НБА ги одиграв :
Cleveland - Golden State - 2 (Ирвинг неизвесен, ако не игра чиста двојка :) )
Lillard Damian - (+17.5)
Knight Brandon - (+14.5)

nenormalna rabota gi igram stoke-1, watford-2,swindon-2, az alkmar-2, man siti tim2, i samo edna pogoduvam ebate favoritite :tapp:

cista 2ka kako solza :pos:

Абе не за друго,глеам на резултати,3 за 3 играат,сеа ред е на гостите да тепаат,а Селтик е убедливо прв пред останатите,така да...

Абе не за друго,глеам на резултати,3 за 3 играат,сеа ред е на гостите да тепаат,а Селтик е убедливо прв пред останатите,така да...
ostaj toa so se smeam i jas mislam deka ke gube celtic, ne gi pratam mn tie so vikate 3 za 3 slozuvam se so tebe, drugi koi imas na um :rolleyes:

ostaj toa so se smeam i jas mislam deka ke gube celtic, ne gi pratam mn tie so vikate 3 za 3 slozuvam se so tebe, drugi koi imas na um :rolleyes:

абе ти тролај ме до утре,јас ќе ја пробам 2-че со Челзи 2 тм2 2+ Јунајтед 1 тм1 2+ Лејкерс 1 и Реал ГГ2 :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom