Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто никој не го спомна Јувентус до сега се чудам .. 2 кикса по ред ќе е чудно за нив после поразот на домашен терен со играч повеќе уште една утакмица да не земат бодови ќе е многу , Парма е добар домаќин али сепак мислам дека ќе победи јуве минимално 0-1 , 1-2 ,0-2 .
И заприметете малце на Висе , пред 2 сезони играле 2 утакмици и двете утакмици прелаз x-2 , лани двете утакмици 1-1 годинава првата утакмица x-1 ако имаат јака соработка оваа би требало x-1 да биде или посигурно 1 обичен , али повеќе би ризикувал на 5.40 коеф отколку на 2.50 :D

Што е финтава што на Германците им даваат 1.4 коеф и -2.5 хендикеп против Тунис?

Malaga 1x
Milan x-2
Juventus x-2
Mancester x-1
2/4

Milan 2
Mancester 1
Roma 2;3+
Fiorentina 2
Juventus 2
Kaljari 1
Lacio 1
Vise 1
na 20 7800 da se igra nesto :D

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Дајте некоја страна за кој се повредени кој не играат играчи за сите лиги или за поголемите ...

иначе Јунајтед 1 , Бетис 1 , Сосиедад 1 , Лацио 1 и Каљари 1

Манчестер - Ливерпул 1-1 3+
Арсенал - Сити 1-1 :свиркам:
Арсенал нема да победи против Сити не пак 1- 1 да влезит .
--- надополнето: 13 јануари 2013 во 11:53 ---
Дајте некоја страна за кој се повредени кој не играат играчи за сите лиги или за поголемите ...

иначе Јунајтед 1 , Бетис 1 , Сосиедад 1 , Лацио 1 и Каљари 1
betinfo.cc

Зошто никој не го спомна Јувентус до сега се чудам .. 2 кикса по ред ќе е чудно за нив после поразот на домашен терен со играч повеќе уште една утакмица да не земат бодови ќе е многу , Парма е добар домаќин али сепак мислам дека ќе победи јуве минимално 0-1 , 1-2 ,0-2 .
И заприметете малце на Висе , пред 2 сезони играле 2 утакмици и двете утакмици прелаз x-2 , лани двете утакмици 1-1 годинава првата утакмица x-1 ако имаат јака соработка оваа би требало x-1 да биде или посигурно 1 обичен , али повеќе би ризикувал на 5.40 коеф отколку на 2.50 :D

очигледно е дека висе играат 3 за 3. ќе ја пробам секако.
http://www.betexplorer.com/soccer/belgium/belgacom-league/nextmatch.php?matchid=1377064

Копиљињава од Спортлајф ја имет тргнато Чиле од понуда .. глупаци бре .

Што е финтава што на Германците им даваат 1.4 коеф и -2.5 хендикеп против Тунис?
финтата е то шо германците на ова СП доаѓаат доста подмладени, особено на бековската линија, па никој од нив не очекува многу годинава, а незнам дали ја гледаше вчера тунис со франција. франција губеше до 55 минута, кога судите им дадоа, според мене неколку поклони за да стигнат до плус 3 разлика. тунис ептен се покажа како за прва утакмица, но имаат и дсоста играчи кои играат во јаки француски клубови и се жилав противник. да беа германците во комплетен состав, не би се двомел да ги играм, ама вака би ја избегнал.
ако ти се игра некој тип од СП, ти го препорачувам аргентина-бразил 1. аргентинциве се во еуфорија после вчера и ако тепаат денес, обезбедуваат пласман во наредна фаза. бразил е дојден со многу млади играчи кои си спрема за на ОИ каде се домаќини, па мислам дека денес лесно губат. коефициентот не е лош 1,55

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom