Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Како тргна ракометов Аргентина - Црна Гора 10 мин 4 гола нека продолжат со неефикасната игра и така си ја изирав <49.5

Дали некој знае, ако ги утнеш сите натпревари(3) на ливче, дали враќаат уплата во Копачка?

Marsej 2
Sochaux still have a large number of injury problems to contend with.
Cedrix Kante, Pierrick Cros, Thierry Doubai, Sanjin Prcic and Kalilou Traore all have knee injuries, while Carlao and Vincent Nogueira are both unavailable.
Ryad Boudebouz is also absent due to his participation in the African Cup of Nations.

Nica 1
Valenciennes have no new concerns, but will be without Gael Danic, who is set for a long spell on the sidelines with a broken leg.
Defender Gil and midfielder Remi Gomis are both still out, and they join Pape Abdou Camara, Mody Traore, Dusan Djuric and Kama Massampu in the treatment room.Benjamin Angoua also misses out after being called up to the Ivory Coast squad for the African Cup of Nations.

Reims 1
Yannick Cahuzac misses out for Bastia, for whom Gael AngoulaSylvain Marchal, Mattheiu Sans and Florian Marque and Salim Moizini are all doubts.
The Corsicans will also be without Wahbi Khazri and Sambou Yatabare, who are both at the African Cup of Nations.

Како тргна ракометов Аргентина - Црна Гора 10 мин 4 гола нека продолжат со неефикасната игра и така си ја изирав <49.5
ауу ги зареков како се разиграа 25 гола на полувреме . ајде нека помине ова и полска <54.5 ќе остане уште атланта 2 од НБА .

вечер за нба вака ке играм :

Клиперс (-105.5)
Филаделфија (-100.5)
Вашингтон (+92.5)

Ако ме заебе клиперс раното, Dalas (+93.5)

Dimitrov - Benneteau 1 (1,60)
Troicki - Stepanek 2 (2,20)
Tipsarevic - Hewitt 1 (1,65)
Bedene - Becker 1 (1,75)
Klizan - Brands 1 (1,90)
Dolgopolov - Monfils 2 (2,20)
Овие може слободно да ги пробате за прво коло АО мажи. :)
42 квота доаѓа, квотите се просечно земени од светските кладилници, 40-45 би требало да дојде и во SportLife. :)

Значи стварно ја наместија црно горциве а?
ццц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom