Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Пробајте ја Хамилтон (Шкотска дивизија 1) 2 у Х. Гостиве играат 4 натпревати по ред 2 у Х :)

Норич - Њукасл се мислам меѓу 1 и 3+ (3.2) или Т1 2+ (2.15).
0-1 полувреме ;)
Ја сврзав со Вотфорд 2 и Норич г.г.3+

Koj игра онлајн, нека ги пушти на ситно Челси и Евертон Х за ситно, а мислам дека Мидлсбро Вотфорд е местена за 2-1.
Челзи поведе 0-1 така да мислам дека ќе победат , а Мидлсборо - Вотфорд имаат соработка колку што видов па мислам дека и таа ќе биде 2ка :D

Челзи поведе 0-1 така да мислам дека ќе победат , а Мидлсборо - Вотфорд имаат соработка колку што видов па мислам дека и таа ќе биде 2ка :D

Aпла се гледа, 2 кикса на капитенот на Мидлсбро, првиот пат не успеа да си даде автогол, па затоа го остави овој од Вотфорд да си даде гол од зицер, откако му ја смири со гради на петерец...

Нашиве ги фатив 2 хен , Ј. Кореа т2<24.5 ама нешто хрвативе ми матат работа ги имам хен 2 да не тепаат повеќе од 26 разлика .
Во која кладилница е ова со Ј кореа кај што ти дале да играш кој тим колку голови ?

Цела македонија ја играше хендикеп 2-јка нашиве..па каков поклон еј 12,5..сега уште Исланд да ги победи Русите и то е то:D

АЈ предлог уште некоја со овие
Аргентина-Црна гора х1 2.5 1.9 коеф
Осасуна-реал мадрид 2и3+ 1.95 или 2
и дајте уште некоја да напрам 5-6 коеф

П.С овај J.Walters od Stoke ќе го одерат 2 автогола

Во која кладилница е ова со Ј кореа кај што ти дале да играш кој тим колку голови ?
спортлајф .
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 17:29 ---
АЈ предлог уште некоја со овие
Аргентина-Црна гора х1 2.5 1.9 коеф
Осасуна-реал мадрид 2и3+ 1.95 или 2
и дајте уште некоја да напрам 5-6 коеф

П.С овај J.Walters od Stoke ќе го одерат 2 автогола
полска - белорусија <54.5 гола .

Барнли Кристал Палас 2+ ја иам, нема ни абер да падне гол... ај магии пуштам :D
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 17:39 ---
Dagenham & Red. - Rochdale ги имам 2+,а они 0-0,70 мин:facepalm::facepalm:

ц ц ц кај тебе за 4 мин проработе магијата и 1-1 е, ја ќе си останам со подолгиот у раце :(

Целава магија на светот нема да ми помогне.

Изгледа ке ми успее да ги промашам сите натпревари на ливчето...

Враќаат уплата во копачка ако ги утнеш сите натпревари на ливче, 3 вкупно?

Барнли Кристал Палас 2+ ја иам, нема ни абер да падне гол... ај магии пуштам :D
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 17:39 ---

ц ц ц кај тебе за 4 мин проработе магијата и 1-1 е, ја ќе си останам со подолгиот у раце :(
хухухухухух,јас па си играм нба и несакам да го гледам резултатот,сеа видов дека е 1-1:vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom