0-1 полувремеПробајте ја Хамилтон (Шкотска дивизија 1) 2 у Х. Гостиве играат 4 натпревати по ред 2 у Х
Норич - Њукасл се мислам меѓу 1 и 3+ (3.2) или Т1 2+ (2.15).

Ја сврзав со Вотфорд 2 и Норич г.г.3+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
0-1 полувремеПробајте ја Хамилтон (Шкотска дивизија 1) 2 у Х. Гостиве играат 4 натпревати по ред 2 у Х
Норич - Њукасл се мислам меѓу 1 и 3+ (3.2) или Т1 2+ (2.15).
Челзи поведе 0-1 така да мислам дека ќе победат , а Мидлсборо - Вотфорд имаат соработка колку што видов па мислам дека и таа ќе биде 2каKoj игра онлајн, нека ги пушти на ситно Челси и Евертон Х за ситно, а мислам дека Мидлсбро Вотфорд е местена за 2-1.
Челзи поведе 0-1 така да мислам дека ќе победат , а Мидлсборо - Вотфорд имаат соработка колку што видов па мислам дека и таа ќе биде 2ка![]()
Нашиве ги фатив 2 хен , Ј. Кореа т2<24.5 ама нешто хрвативе ми матат работа ги имам хен 2 да не тепаат повеќе од 26 разлика .Има некој што не ги фати нашиве?
Во која кладилница е ова со Ј кореа кај што ти дале да играш кој тим колку голови ?Нашиве ги фатив 2 хен , Ј. Кореа т2<24.5 ама нешто хрвативе ми матат работа ги имам хен 2 да не тепаат повеќе од 26 разлика .
спортлајф .Во која кладилница е ова со Ј кореа кај што ти дале да играш кој тим колку голови ?
полска - белорусија <54.5 гола .АЈ предлог уште некоја со овие
Аргентина-Црна гора х1 2.5 1.9 коеф
Осасуна-реал мадрид 2и3+ 1.95 или 2
и дајте уште некоја да напрам 5-6 коеф
П.С овај J.Walters od Stoke ќе го одерат 2 автогола
Dagenham & Red. - Rochdale ги имам 2+,а они 0-0,70 мин![]()
хухухухухух,јас па си играм нба и несакам да го гледам резултатот,сеа видов дека е 1-1Барнли Кристал Палас 2+ ја иам, нема ни абер да падне гол... ај магии пуштам
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 17:39 ---
ц ц ц кај тебе за 4 мин проработе магијата и 1-1 е, ја ќе си останам со подолгиот у раце![]()
Burton 2/1
Stalybridge 2/1
Rotherham 2/1
onlajn site po 1 evro
Watford - 2
Eastleigh - 1
Kidderrmins - 2
Една ако влезе добро е![]()