Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Еден совет од мене за тие што се обложуваат во копачка
има грешка кај гетафе-атл мадрид, пишува дека гетафе тепале првата утакмица со 3-0, а победи атл мадрид,па пазете . . .

Кој спорт е твојов натпревар? И каде е 1,30 Игокеа?
ова е словачки хокеј и се игра утре. ама пошто информацијата протече многу рано, овој натпревар ќе биди многу игран на чиста 2. зато пази, можи да излези Х во регуларно и после гостиве да тепаат.

а за игокеа коеф ќе има утре. најсигурно ти е да почекаш.
позз

ова е словачки хокеј и се игра утре. ама пошто информацијата протече многу рано, овој натпревар ќе биди многу игран на чиста 2. зато пази, можи да излези Х во регуларно и после гостиве да тепаат.

а за игокеа коеф ќе има утре. најсигурно ти е да почекаш.
позз

Да, ама до 1,05 ќе падне утре ако е за така xD

Играјте ги кошаркиве во Бетсити имаат убави хендикепи, посебно за вечерва за гостите во Евролига, потценети се ептен Бешикташ и Уникаха, како и Бросе. Еве јас шо изиграв:

ЦСКА-Бросе (+22.5) 2.........1.27 моментално 60-58 пред крајот на 3-та четвртина
ПАО-Уникаха (+14.5) 2........1.27
Макаби 1..........1.4
Каха-Бешикташ (+15.5) 2.......1.52

денеска го лупам третиот тикет, со таа разлика шо наместо 2370, ставам 1370 и си тргам 1000-ка за утре.
денес ги играм
шиЉо 1 женска кошарка
јуваскула 1Х хокеј финска
јанина 1 грчки куп фудбал.
коеф ми е 2,23
кој сака нека ме прати
позз
и финци и се да ти е.ам. у пм се да ој. и то на двознак паѓам, леле :facepalm:
појче хокеј НЕМА!!!
среќа шо трганв 1000-че па можам да играм и в сабота од почеток.

појче хокеј НЕМА!!!
Random gi izigra 1x ili imase informacija za povredeni , sorabotka nesto ?

Во спорт лајф примаат лепени ливчиња ( на пола беше скинато па со селотејп го лепев ) ?

појче хокеј НЕМА!!!
Кај ги најде па овие па? :eek: Макаби ти беше 1 на денот, а и другите типови од кошарка погоре мислам дека се сосема реални да влезат а прават убави коеф.
Дајте бе овие Гетафе нека дадат барем еден гол, да не ми пропадни прекрасново ливче :D

Некој да ми каже што е тоа хендикеп
huh.gif

Панатенаикос ја имам пишано 1H1(-4.0)

http://www.rezultati.com/utakmica/Ak2wtXyo/#detalji-utakmice

Фатена е
huh.gif

huh.gif

Фатена е
huh.gif

Незнаеш што е хендикеп и пак не свакаш гледајки ги коефициентите со или без хендикеп а згора на тоа си играл тип што незнаеш што значи :facepalm:

Bitch please :tapp:

Дечки, покрај Игокеа 2, што да играм, петок-сабота тикет, во моцарт, парите мора да ги имам подигнато до сабота 23 часот бидејќи недела на утро одам Банско на скијање.... :) 250 уплата, 1000 добивка би сакал да играм иначе... :)

Moj sovet da ne ja igras ikogea...prvo so koeficientot ce bide mizieren,vtoro sto utakmica sto se znae 5 dena unapred kako sigurna se znae kako zavrsuva...da bese se taka,ovaa informacija nemase da bide tolku rano pustena,kolku i da e tocna...Moi tipovi bi bile : PSZ 1 (1.20),Makedonija da tepa pomalce od 13.5 razlika (okoli 1.80 ) ,Osasuna - Real M 2 (1.45)

huh.gif

Фатена е
huh.gif
Да води Панатинаикос на полувреме со повеќе од 4 разлика. Не ти е погодено оти водел со 2 разлика.

Да водел со точно 4 разлика ќе ти сметале 1 коефициент.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom