Геврек
O ALQUMISTA
- Член од
- 6 ноември 2008
- Мислења
- 770
- Поени од реакции
- 483
Лесно ко 2 и 2Порто
Бенфика
Реал 1 4+

Само што вака изиграв
Порто 1
Бенфика 1 3+
Реал 1 4+
Челзи 12
За пусти супер тип да се фати

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лесно ко 2 и 2Порто
Бенфика
Реал 1 4+
Лесно ко 2 и 2
Само што вака изиграв
Порто 1
Бенфика 1 3+
Реал 1 4+
Челзи 12
За пусти супер тип да се фати![]()
Same here...sta reciЗа пусти супер тип ја додав челзи тим 1 2+ и ете што се деси .
И со КПР ме бутаат за пари и сега
ne be 1 konecen ishod...Ja baram postavenata granica na postignati poeni za cska ?1.10 мислам беше...
83 во Бетсити. Оваа мислам ќе оди и минус на поени. 149.5 е границата. Ове Бросе тешко да поминат 70 поени. ЦСКА скоро секогаш игра под границата со слабите екипи, на одбрана ги фаќаат.ne be 1 konecen ishod...Ja baram postavenata granica na postignati poeni za cska ?
Нигде ја немат а и ојдена е на 1,30 почетниот бил 1,60 до утре мојт и ке заминит многу поке еве една од мене веке е блокирана некаде МАРТИН - ПИЕСТАНИ 2 за утре и таму пагат коеф 1,55 моментален и е блокирана некаде домакините се во финансиска криза и неколку играчи им заминалеhttp://www.24sata.hr/kosarka/splicani-su-se-otrovali-hranom-aba-liga-odbila-odgodu-ogleda-296706
Јас ќе одам на голема уплата, само не знам каде ја има бидејќи кога ќе се расчуе ќе падне многу квотата....
Split - Igokea 2 (12.01.2013 : 19:00)
Нигде ја немат а и ојдена е на 1,30 почетниот бил 1,60 до утре мојт и ке заминит многу поке еве една од мене веке е блокирана некаде МАРТИН - ПИЕСТАНИ 2 за утре и таму пагат коеф 1,55 моментален и е блокирана некаде домакините се во финансиска криза и неколку играчи им заминале