Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пазете со Арсенал сега. Сите фаворити победија, ако искочи и Арсенал у дебел минус ќе бидат кладилнициве.
Ja zavrshi 2-4 , sea 3-4 :A
Ajdee cestittooo :![]()
На резултати ми стојат 2 утакмици, Милтон Кејнс ја чекам за 5500 и Честер на друго ливче, и ми ја завршува Честер 2-4, а 87' на Милтон, водат 1-2, а во преходното коло не задржаа предност, и свири за гол, си мислам у ПМ, пак ли у 90-та да изгубам пари, кога не ми се верува, Честер го даваат 3-4...
Ова прв пат го гледам.
баш истото сега му ја мислев и ја....
дали да ставам барем едно 500че на х оти искочи ли уште арсенал заебано ќе биде утре пред шалтерите![]()
На резултати ми стојат 2 утакмици, Милтон Кејнс ја чекам за 5500 и Честер на друго ливче, и ми ја завршува Честер 2-4, а 87' на Милтон, водат 1-2, а во преходното коло не задржаа предност, и свири за гол, си мислам у ПМ, пак ли у 90-та да изгубам пари, кога не ми се верува, Честер го даваат 3-4...
Ова прв пат го гледам.
колку коеф имаше честер?
и дојава некоја или онака ти текна
--- надополнето: 1 јануари 2013 во 18:03 ---
зависи за колку ја чекаш. ако е за многу штити ја.
ја ќе ја ставам 7+ пак а и 2+ и 3+ прво
kurac ke trgneКардиф - г.г.
Вест Хем - г.г.
Свонси - Т1 2+
Тотенхем - 4+
Со среќа на сите, да тргне годинава со добивка![]()
колку коеф имаше честер?
и дојава некоја или онака ти текна
--- надополнето: 1 јануари 2013 во 18:03 ---
зависи за колку ја чекаш. ако е за многу штити ја.
ја ќе ја ставам 7+ пак а и 2+ и 3+ прво
Бегај аман ме пренервираја ... остај то сега во кладилница одам да ги пуштам Кристал Палас т1 , Милвол 1 , Јунајтед 2-2&3+ и Вест Хем гг3+ со 150 ден за 2900 и гледам гужва и не стигнав да ги уплатам ете добитно ливче не го уплатив , во живо уплаќам во 30 мин Јунајтед 2 полувреме , Сити <2.5 и Тотенхем < 4.5 и ете досуди за сити непостоечки пенал само за да ме заебе , али ако дојде арсенал т2 ќе сум во добар ќар ги пуштив сабајле со Јунајтед 2 и Тотенхем 1 .Статива, недосуден пенал, 2-3 пати вадена топка од гол линија...
Бегај аман ме пренервираја ... остај то сега во кладилница одам да ги пуштам Кристал Палас т1 , Милвол 1 , Јунајтед 2-2&3+ и Вест Хем гг3+ со 150 ден за 2900 и гледам гужва и не стигнав да ги уплатам ете добитно ливче не го уплатив , во живо уплаќам во 30 мин Јунајтед 2 полувреме , Сити <2.5 и Тотенхем < 4.5 и ете досуди за сити непостоечки пенал само за да ме заебе , али ако дојде арсенал т2 ќе сум во добар ќар ги пуштив сабајле со Јунајтед 2 и Тотенхем 1 .![]()
Така е .. пак денес колку гужва имаше а само 1 вработена во кладилницата и се смеам да си го искуцам сам тикетовКога не сака, не сака.
Иначе, онака оптимистички, Саутемптон тим 1 2+...@3.00, со Њукасл 3+ за солиден коефициент од 5.55.
Јас овие ги уплативкажете бе нешто кошарка за вечер.... вишка пари имам сметат ми у џепо не сум навикнат така
озб некој си 2-3 квота за час има? да се ставе едно 1000че барем