Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо не барав досега, сега од Дедо Мраз сакам да направи чудо и Екситер да дадат 2 гола во второ. Фала однапред :)

Абе читам пред некој страни сите баете некој магија, ај да ја видеме магијата, нотс да дадат 2 гола :)

За сите вас што се молите за магија треба да ги знаете следните работи:
На тикет да ви е останато уште една или најмногу две утакмици па да ја барате магијата.
Магијата не работи на уплата испод 100 денари.
Магијата не работи на исплата испод 1000 денари.
Магијата не работи на сингл натпревари.
Магијата може да се искористи само еднаш во едно коло.
После завршување на натпреварот и искористување на магијата пожелно да се остави кило зејтин или пешкир во фан групата на тој тим што го погодила магијата.
И уште една многу важна информација: Доколку го чекате Манчестер Јунајтед да даде гол а веќе е 85-86 минута не ја барајте магијата, затоа што Манчестер тој гол ке го даде после 90 минута односно во продолжение.

Блекпул 3+ ја имам, само таа е 0-0. Гревови.

Odkako pocna so live tipuvanjata za nas kutrite stana naucna fantastika da fatime tiket. Ednostavno preku tie live betting moze da dojde do celosen presvrt na rezultatite, kolku i da igrame pametno nie

Тоооооооооооооооооооо Свонсииииииии :D

пинбал гол

Јас се успав така да ќе треба да помине некое време додека да ја сефтосам 2013 со спортскава пошто утре освен шкотиве нема што да играм.
Или да ги играм шкотиве? Паѓаат голови кај нив ? Да лупнам 5-6 утакмици 3+?

Новата година прилично добро почна

поклоно на манчестер искористен (сингл)
сврзан со сити ( добитно)
и сврзан со арсенал ( да се надеваме добитно)

можеше и свонси да тепа немаше ич да му се наљутам, али се на се добар почеток на годината

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom