Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Пазете со Арсенал сега. Сите фаворити победија, ако искочи и Арсенал у дебел минус ќе бидат кладилнициве.

Пазете со Арсенал сега. Сите фаворити победија, ако искочи и Арсенал у дебел минус ќе бидат кладилнициве.

баш истото сега му ја мислев и ја....
дали да ставам барем едно 500че на х оти искочи ли уште арсенал заебано ќе биде утре пред шалтерите :)

Eve edna klasicna mestenka pred 3 dena .

25km13m.png

Ja zavrshi 2-4 , sea 3-4 :A :D

Ajdee cestittooo ::)

На резултати ми стојат 2 утакмици, Милтон Кејнс ја чекам за 5500 и Честер на друго ливче, и ми ја завршува Честер 2-4, а 87' на Милтон, водат 1-2, а во преходното коло не задржаа предност, и свири за гол, си мислам у ПМ, пак ли у 90-та да изгубам пари, кога не ми се верува, Честер го даваат 3-4...
Ова прв пат го гледам.

На резултати ми стојат 2 утакмици, Милтон Кејнс ја чекам за 5500 и Честер на друго ливче, и ми ја завршува Честер 2-4, а 87' на Милтон, водат 1-2, а во преходното коло не задржаа предност, и свири за гол, си мислам у ПМ, пак ли у 90-та да изгубам пари, кога не ми се верува, Честер го даваат 3-4...
Ова прв пат го гледам.

колку коеф имаше честер?
и дојава некоја или онака ти текна :)
--- надополнето: 1 јануари 2013 во 18:03 ---
баш истото сега му ја мислев и ја....
дали да ставам барем едно 500че на х оти искочи ли уште арсенал заебано ќе биде утре пред шалтерите :)

зависи за колку ја чекаш. ако е за многу штити ја.
ја ќе ја ставам 7+ пак а и 2+ и 3+ прво

Ова прв пат го гледам.

Нова година и се е можно :)

пс. тенис многу слабо следам но следам еден на фб го гледам добар е па мислам да ги ставам
Li Na - Cohen Ug<18.5@1.80(Manje) и
New Orleans - Atlanta Up<185.5@1.85

е сега овие тенисот не можов да го најдам во спортлајф па ако има некој билтен при рака да провери дали го има во некоја друга кладилница....
--- надополнето: 1 јануари 2013 во 18:08 ---
колку коеф имаше честер?

абе ја чекам за прилично добра сума... но на тикетот е уплатена само манчестер и арсенал.....секако дека нема да бранам тикет со само една погодена утакмица од можни 2.... но онака за `мерак` да си ставам си мислам....

колку коеф имаше честер?

Не е дојава, почнав да следам неколку тима, да ги играм на голчиња, 4+ и нагоре.
Така направив едно ливче,

- Честер 7+...(3-4)
- Њупорт 4+...(0-5)
- Coventry 4+... Fail
- ????

Утре имам уште една за одигрување.
Пуштив 2 система, едниот 2/4 веќе фатен, другиот 3/4.

Иначе, 14 коефициент имаше Честер.

Статива, недосуден пенал, 2-3 пати вадена топка од гол линија...
Бегај аман ме пренервираја ... остај то сега во кладилница одам да ги пуштам Кристал Палас т1 , Милвол 1 , Јунајтед 2-2&3+ и Вест Хем гг3+ со 150 ден за 2900 и гледам гужва и не стигнав да ги уплатам ете добитно ливче не го уплатив , во живо уплаќам во 30 мин Јунајтед 2 полувреме , Сити <2.5 и Тотенхем < 4.5 и ете досуди за сити непостоечки пенал само за да ме заебе , али ако дојде арсенал т2 ќе сум во добар ќар ги пуштив сабајле со Јунајтед 2 и Тотенхем 1 .:D

Бегај аман ме пренервираја ... остај то сега во кладилница одам да ги пуштам Кристал Палас т1 , Милвол 1 , Јунајтед 2-2&3+ и Вест Хем гг3+ со 150 ден за 2900 и гледам гужва и не стигнав да ги уплатам ете добитно ливче не го уплатив , во живо уплаќам во 30 мин Јунајтед 2 полувреме , Сити <2.5 и Тотенхем < 4.5 и ете досуди за сити непостоечки пенал само за да ме заебе , али ако дојде арсенал т2 ќе сум во добар ќар ги пуштив сабајле со Јунајтед 2 и Тотенхем 1 .:D

Кога не сака, не сака.

Иначе, онака оптимистички, Саутемптон тим 1 2+...@3.00, со Њукасл 3+ за солиден коефициент од 5.55.

Кога не сака, не сака.

Иначе, онака оптимистички, Саутемптон тим 1 2+...@3.00, со Њукасл 3+ за солиден коефициент од 5.55.
Така е .. пак денес колку гужва имаше а само 1 вработена во кладилницата и се смеам да си го искуцам сам тикетов :D

кажете бе нешто кошарка за вечер.... вишка пари имам сметат ми у џепо не сум навикнат така :D

озб некој си 2-3 квота за час има? да се ставе едно 1000че барем

кажете бе нешто кошарка за вечер.... вишка пари имам сметат ми у џепо не сум навикнат така :D

озб некој си 2-3 квота за час има? да се ставе едно 1000че барем
Јас овие ги уплатив
Далас 2 , Аталанта 2хен 1/2 , ЛА Клиперс <102.5 ,Детроит - Сакраменто <197.5 10 коеф има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom