- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Саутемптнон - Арсенал 7+
Челзи - КПР 7+
систем 1/2 за 100 ден
Челзи - КПР 7+
систем 1/2 за 100 ден

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поминав покрај моцарт и мислам имаше внатре луѓе. Ама и да работет сигурно имет скратено работно време така да побрзо оди.Работит некоја кладилница денес или тешко ?
Сепак мислам дека треба да се заврши годината со стил. Така да :
Чикаго - Шарлот Тим2 -88.5
Сан Антонио - Бруклин Тим1 +103.5
Орландо - Мајами Тим2 +100.5
џокер : хјустон-атланта тим1 +103.5
летс леј дм он д њу јрс ив![]()
http://www.rezultati.com/utakmica/jZ4YsU6j/#detalji-utakmice
Ме поздравија за Сречна нова година.
Се воздржувам од типови на последниот ден од старата година, ама зато на првиот од новата... кладилнициве има да ги нема.![]()
Добитново лифче од спортлифе можам да го подигнам во било која кладилница на спорлифе или морат стрикно таму каде што сум го уплатил?
Иначе убав помин вечер на сите, и полека со пијанство зш утре имат бааги за играјне спорска.
Во која било можеш. Убав помин и од мене и во новата година повеќе да не има во темата за добивки,а помалку во темата за поплаки.Добитново лифче од спортлифе можам да го подигнам во било која кладилница на спорлифе или морат стрикно таму каде што сум го уплатил?
Иначе убав помин вечер на сите, и полека со пијанство зш утре имат бааги за играјне спорска.
Од било којаДобитново лифче од спортлифе можам да го подигнам во било која кладилница на спорлифе или морат стрикно таму каде што сум го уплатил?
Мене не ми прават проблем имам 4 тука и каде сакам таму подигамДобитново лифче од спортлифе можам да го подигнам во било која кладилница на спорлифе или морат стрикно таму каде што сум го уплатил?