Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Сепак мислам дека треба да се заврши годината со стил. Така да :

Чикаго - Шарлот Тим2 -88.5
Сан Антонио - Бруклин Тим1 +103.5
Орландо - Мајами Тим2 +100.5

џокер : хјустон-атланта тим1 +103.5

летс леј дм он д њу јрс ив ;)

Работит некоја кладилница денес или тешко ?
Поминав покрај моцарт и мислам имаше внатре луѓе. Ама и да работет сигурно имет скратено работно време така да побрзо оди.

Сепак мислам дека треба да се заврши годината со стил. Така да :

Чикаго - Шарлот Тим2 -88.5
Сан Антонио - Бруклин Тим1 +103.5
Орландо - Мајами Тим2 +100.5

џокер : хјустон-атланта тим1 +103.5

летс леј дм он д њу јрс ив ;)

Кај мжм да ги уплатам после 6 ? Спорт работи !?

Attachments

• 63767_400308820052828_1837495883_nдфсгдсфг.jpg
    63767_400308820052828_1837495883_nдфсгдсфг.jpg
    76,1 KB · Прегледи: 27
Srekna nova kockarcinja denes posle tolku vreme ne pisav nisto!!! Ama zatoa utre 2013 ja zapocnuvame so 1000 evra kjar :D hehe pozz do site !!!

Се воздржувам од типови на последниот ден од старата година, ама зато на првиот од новата... кладилнициве има да ги нема. :D

Се воздржувам од типови на последниот ден од старата година, ама зато на првиот од новата... кладилнициве има да ги нема. :D

Или нив , или нас...:)

Mене прошлата ми почна со добивка (енглеска лига имаше на втори мислам ) па се надевам ќе ми заврши истата со добивка (НБА )

Добитново лифче од спортлифе можам да го подигнам во било која кладилница на спорлифе или морат стрикно таму каде што сум го уплатил?
Иначе убав помин вечер на сите, и полека со пијанство зш утре имат бааги за играјне спорска :).

Добитново лифче од спортлифе можам да го подигнам во било која кладилница на спорлифе или морат стрикно таму каде што сум го уплатил?
Иначе убав помин вечер на сите, и полека со пијанство зш утре имат бааги за играјне спорска :).

стриктно каде што го имаш уплатено

Во која било можеш. Убав помин и од мене и во новата година повеќе да не има во темата за добивки,а помалку во темата за поплаки.

Од било која :)

Мене не ми прават проблем имам 4 тука и каде сакам таму подигам

Среќна Нова година на сите коцкари

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom