Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
А поклонот е...?
Ја меркам Фулам-Свонси 1 за утре, на Свонси не им игра Мичу а некни Фулам за влакно пропуштија победа. Сега пак играат дома, ваљда ќе тепаат :confused:
Почекајте да приберам информации да видам дали е или не е за играње и да се разбереме поклон е коефициентот а не утакмицата пошо не сум бајач не можам да знам дали ке излезе или не

Некој да не има линк за резултат да пратам на ракометот да не најде некој слушајно или стрим ?

20 лајка на постов и ставам во 8 саат три утакмици НБА за вечер , 7 квота. 99 посто пролазност !!!

Не се дупи бе, ставај овде какви лајкови какви бакрачи :D

абе мавајте лајк, доста ме цитиравте. Ќе се чудите ако има само 19 :pos: . После пари ќе треба да пуштате .

А поклонот е...?
Ја меркам Фулам-Свонси 1 за утре, на Свонси не им игра Мичу а некни Фулам за влакно пропуштија победа. Сега пак играат дома, ваљда ќе тепаат :confused:

Колкава единица е Стоук со 1.8/1.9 коефициент...

X2 ке ја играм ми мириса дека спонзорот нивни ке замеша прсти таму
--- надополнето: 28 декември 2012 во 19:01 ---
абе мавајте лајк, доста ме цитиравте. Ќе се чудите ако има само 19 :pos: . После пари ќе треба да пуштате .
море давај до 7 и пол ако сакаш лајк зш од то време натака лајк не редам :D

Стоук и самите знаат дека нема место за нив до 5то место.. а според меѓусебните можно е и да соработуваат така да не ме чуди ако им ја пуштат. Инаку за вечер ја играм Феникс 2ка (малце и навивачки) со хендикеп, тешка ќе биде и ако изгубат ќе биде ептен тесна победа.

Indiana - Phoenix 2 7.5 @ 1.9

20 лајка на постов и ставам во 8 саат три утакмици НБА за вечер , 7 квота. 99 посто пролазност !!!

4 лајка ?! :facepalm: Вакво понижување во живот не ми се случило.
4цата души што ставија лајк добиваат гратис типови секој ден во јануари нба по приватна порака. (y)

Еве ви 3 бесплатни за последен пат , се надевам ќе се омрсите

Торонто -90.5
Јута -95.5
Г.Стејт -101.5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom