Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Венло - Рода гледам 2-0, чепкав нешто гледам 10 минути покасно 2-4 o_O

Него закаснив да ги уплатам Фреамунде и Рода гг3+ :(

Наместо тоа ги уплатив Порто Б и Хартс ај ваљда ќе искочи и Хартс

Еден совет за сите кои играат на голови. Белгија 2, Портигалија 2, Франција 2 и 3 и некои такви лиги имаат многу големи коефициенти за гг3+ а искачаат доста. Само гледајте моментално форма, и меѓусебна статистика и нема да биде тешко да фатиш 2.50 - 2.80

Ај мислења за вечер

портланд + ну + сан антонио... сите да тепаат!

Сан Антонио и Клиперс тепаат, за други не сум многу сигурен.
Можно е и Трејл Блејзерси да тепаат затоа што имаат добра форма.

Дали некој ја следеше и чекаше Манреса-Валенсија кошарката? Леле кои драми беа човече. Оние Манреса последни ама отпор давање...17 водеа во првата, 13 после третата...4 разлика на 22 сек до крајот, а јас пази...ја следам на бет365 :D 2 слободни за -2...Манреса во напад, времето застанува на 00:02....тајм аут....тројка за Валенсија, +1...тајм аут на 00:01 до крај за Манреса...свири крај, јас....:place::vozbud::X3:

5 ливчиња добитни од петокот до денеска:cuc:

За утре/другиден слабо понуда, а...заради Божикот...

годините си го прават своето. Не уникаха , туку каха лаборал.

- сиена да тепа над 5.5 (y)
- валенсија да тепа над 5.5 86-87 :pos:
- каха лаборал да тепа над 14.5 (y)

не ми е мака шо паднав, колку што ми е мака што тепаа овие гнидиве . цел меч губеа од дупло послаб тим , ќе се доближеа на 2-3 разлика , пак ќе им избегаа . Глеам па тепале на крај . Ок , некој ги имал чиста 2јка , иако за таа квота не ни вредат да се играт тие гниди.

Наравоучение : во шпанија не играј фаворит нагости да тепа.

Ролин аген.
њу џерси - филаделфија (+5.5) 2 хен 95-92 (y)
орландо - јута Тим1 -93.5
с.антонио - далас Тим2 -96.5

Топче или чиј и да беше постот тука за вторите лиги, ми даде идеја, а сега гледам дека и математички не изгледа лошо...

Пред малку гледав, да ги пишеш натпреварите, GG3+, Portugal 2, целата лига, има 10 двојки, што значи, 5 пара.
5 пара уплатени по 1 000 денари, на еден погоден пар, се враќа уплатата со некој 500 денари плус, на 2 пара над 10500, со 3 погодени пара 16-17 000.

Секое коло досега одиграно, има по минимум 4-5 натпревари GG3+. Последново коло имаше 6 натпревари со GG3+.
Holand 2, исто имаше последново коло 6 натпревари кои завршија GG3+

Збориме за натпревари кои во просек имаат коефициент околу 2.5, додека Холандија е 1.75.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom