Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сиена , валенсија и уникаха да тепат со хендикеп !![]()
Јас ја играм 2 хен...добри се нашиве на гости, поопуштено играатAj koj e po kosarkata neka kaze nesto za Siroki - MZT Skopje ???!!!
Znam nasive se umorni od dolgiot pat..No pisete uste nesto ako znae nekoj![]()
Вашингтон - Детроит 2 1,95
Причина - вчера 100 - 68 за Детроит ама дома против Визардс(беа без клучен играч Нене мислам проверете ако не игра пак би требало да помине)
Го видов напишаново и гледам сега на полувреме ден бош 0-1 викам ова вистина ќе ја вртат, одење во живо на 350 1 таман ми ја пушти. 0-2. Нека иди упмЕден дечко пред мене ги уплати за 1000 ден
Венло 2/1
Ден Бош 2/1
Новара 2/1
2/3
Јас ги имам за 30 колку да го следам мин добивка 6250, максимална 21250
И реал беше поклон вчера па го видовме и дедо мраз и се. Тешка работа од кај нив поклон.Кладилнициве се празнично расположени изгледа поклони даваат
San Antonio - Dallas - H1 (-11,5) @ 1,90
Далас има проблеми со повреди, вечер се без Nowitzki кој е повреден подолго време, Fisher нема да игра вечер, а неизвесни се Brand и Collison. Спарси немаат проблеми со повреди и очекувам лесна победа вечер.
Фишер не само што нема да игра, туку и денес побара да биде ослободен од Далас, така да нема да игра повеќе.Фишер ке игра, не се залетувајте ногу со Далас, 12 разлика е многу според мене...
Бидна 1 на полувреме, ама 2ка на крајTernana - Ascoli 1 2.20