Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Стари мајстор еднаш како ме закла..само италјански дојави од втора лига даваше 100% и три дена по ред по капа ме акаа и од тогаш не го слушам и како за инает па ги годи да му ебам најмилото

Стари мајстор еднаш како ме закла..само италјански дојави од втора лига даваше 100% и три дена по ред по капа ме акаа и од тогаш не го слушам и како за инает па ги годи да му ебам најмилото
И поубо да не го слушаш .. за да можат другите да фатат :D

За вечер, би ги играл следниве натпревари ...

Лидс-Челси, GG3+/1.95, или само 3+ на 1.65.

Лидс е екипа која игра многу солидно дома, дава по 2 гола на скоро секој противник. Императив ке им биде пласман во наредна фаза во Купот.
Челси кој испадна од ЛШ, и го загубија Светското првенство ке бара меч во кој ке може да се врати во победничката форма.
Не би требало да излезат со комбиниран состав, со тоа што мислам дека ке го бркаат Купот, зошто и не останаа посериозни противници.
Останува да видиме дали одложениот лет за Лондон, и краткото време за тренирање ке си го направат своето врз кусиот тим на Челси.

Предлог за оние кои што сакаат да ризикуваат, 1X.

Удинезе-Фиорентина GG3+/2.35

Fiorentina годинава игра во одлична форма на гости, голгетерска, со што на последните 5 меча има дадено 9 гола, што некаде би дошло по 2 на натпревар.
Удинезе пак, на последните 5 меча одиграни дома, на 4 има дадено по минимум еден гол.
Очекувам отворен фудбал, и многу голови.

Волфсбург- Леверкузен GG/1.55

5 oд последните 5 меча меѓу овие две екипи завршиле GG3+. Сезонава Волсфсбург игра поцврсто дома, додека пак Леверкузен знае да дава голови.
Би играл со помал ризик на GG заради тоа што е КУП.

Од други коефициенти кои ми се видоа поинтересни, би ги издвоил, Болоња дава гол(1.60), Канаваро е веќе суспендиран, така да, го нема столбот на одбраната на Наполи, сомнителните Честер, кои се машина за голови, на 19 натпревари имаа 51 гол, но, коефициентот за 1 е необично висок 1.60, така да може да прават матни работи, Честер има 9 бода предност во поглед на второпласираниот, а на противникот на Честер, Харогејт 3 бода би значеле искачување од 12-то, на 8-мо место.
Но и со тоа на памет, 1&3+/1.95 изгледа солидно.

Овие натпревари успеав да ги изанализирам, ама се зависи од составите со кои ке излезат утре, со оглед дека се работи за Купови.

Челси заврши GG3+, Честер тепаше, Болоња даде гол, Волсфбург заврши GG ... Штета што Удине не даде гол.
--- надополнето: 20 декември 2012 во 04:18 ---

ЗНАМ дека кога еднаш ке земам да уплатам повеќе пари на негова дојава, ке ме отера у минус.

овие шарлот се најгадната екипа во нба!!!, вчера го играм лејкерс да тепа со 5 разлика, шарлот газеше. денес играм шарлот да не изгуби со 12 разлика, дегените губеа со 34 разлика и на крај изгубија со 17, само таа за 17200, а све од нба искочи... ццц, никад да не победат!!!

Iraq - Syria 1 2.25

ќе ги пробам овие 3 да не случајно влезат
орландо - вашингтон+3.5 1 хендикеп полувреме 52-50 :tapp:
хјустон- филаделфија+3.5 1 хендикеп полувреме (y)
атланта - оклахома Тим2 +102.5 поена 100

многу болни и тесни паѓања нешто . време е за пауза .

Минатото коло Грчки куп сите беа 0-2 па да пробаме и ова :)

Леванте често игра тврд фудбал плус во гости а Холандија се знае дека паѓаат често голови.

image.jpg

Клиперс-Хорнетс Т1 102,5 повеќе
Никс-Нетс Т1 100,5 помалку
Хокс-Тандер 6,5 Хендикеп 2
Селтикс-Кавалерс Т2 93,5 помалку
Санс-Бобкетс -8,5 Хендикеп 1
Пејсерс-Џез -3,5 Хендикеп 1
со 20 за една богородичка

добитно со тоа што го напишав овде пред да го уплатам клиперс ја заменав хендикеп 1 место Т1 повеќе

Далас вечер без Фишер и Новицки против Мајами, некако ми гледа окото на 2 со хендикеп, што мислите ?

Што го направиле овие од спортлајф МЗТ фаворит ? 1.90 на цедевита е коеф .
едит : сега ги направија по 1.85 на двете екипи .

што игра е ова p2-1.5. Како треба да испадне утакмицата за да биде фатена?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom