Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Клиперс-Хорнетс Т1 102,5 повеќе
Никс-Нетс Т1 100,5 помалку
Хокс-Тандер 6,5 Хендикеп 2
Селтикс-Кавалерс Т2 93,5 помалку
Санс-Бобкетс -8,5 Хендикеп 1
Пејсерс-Џез -3,5 Хендикеп 1
со 20 за една богородичка

AKO IMATE VO ZIVO DA JA KLADITE East Stirling-Montrose POLUVREME E SEGA I E 2-1 ne mi se veruvase ko mi ja kazuvaa deneska deka ke bidi mi rekoa deka ke e 1-2. Imate 5 koef na bet365.com bujrum koj imate za vo zivo ete vi izigrajte ja konecna 2.
--- надополнето: 19 декември 2012 во 21:31 ---
AKO IMATE VO ZIVO DA JA KLADITE East Stirling-Montrose POLUVREME E SEGA I E 2-1 ne mi se veruvase ko mi ja kazuvaa deneska deka ke bidi mi rekoa deka ke e 1-2. Imate 5 koef na bet365.com bujrum koj imate za vo zivo ete vi izigrajte ja konecna 2.

ќе ги пробам овие 3 да не случајно влезат
орландо - вашингтон+3.5 1 хендикеп полувреме
хјустон- филаделфија+3.5 1 хендикеп полувреме
атланта - оклахома Тим2 +102.5 поена

61412_318033901638505_889480146_n.png

Ja играше некој 7+?

Ништо од Монтросе. Сега уште да се надевам на Наполи да е 1 и на Есторил-Сетубал на друго ливче ја имам 2-1.

Не сум греота? Како ќе легнеа.
Убаво и логично тикетче ама си претерал со 10 утакмици :) Јас колку и да сум сигурен не пишувам повеќе од 6-7 на едно ливче, не за друго, туку оти ми се прават нервози си фатил 9 утакмици а сепак што се вика си останал со прстот во уста :D

Вечерва од НБА играв:

a.PNG
Ноќеска играв и фатив:

b.PNG

Ако фатам и вечерва ќе играм на покрупно утре :)

пс. Забележете дека на второт ливче Washington - Atlanta е фатено иако играа продолженија, да го играв ливчево во МК кладилница немаше да биде погодено over (15 поени имаа во продолжението), така да имајте на ум кога играте онлајн :)

Лацио и Наполи денеска на 3 листа ме соборуват ама таа е шо да прааме.

Утре:
Керкира 1
Аек 1
Леванте 3+
Ajaх 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom