Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Dordrecht - AZ Alkmaar 3+
Karlsruher - Freiburg 3+
Schalke 04 - Mainz 3+
Rijnsburgseboys - PSV 4+
Offenbach - Fortuna D. - GG

Назад на темава, за вечер Брајтон-Милвол 0-2 гола.@1,70, Кој има 20 денари вишок, нека ја пушти и на точен резултат 1:1.

Абе Денвер-Сан Антонио 2ка видов коеф. 2,10o_O некое инфо? Знам дека Денвер не се слаби ама пак многу е 2,10 некако

За вечер само едно знам​
мора пари да земам јас.​
Орландо со Волците плус ќе ги играм​
статистиката тоа исто го вика.​
Оклахома да ги нашара Спарси над 4.5 разлика​
кој се без Џексон , Леонард и Ману денеска.​
И последна Сонцата да ги убијат Кралевите барем со седум​
па да лапнам јас иљадарки седум .​
Mi ide da se ubijam, rekov ce te poslusam za ovie tri i vo kladilnica mesto oklahoma mislev deka ja imas new york i nea ja pisav 1 so hen i samo na taa padnav. So sreka da si gi trosis parite majstore :D

предлог тикет за денес - за 30 ден

Шалке - Мајнц 2 (4,2)
Алфретон - Кембриџ ГГ Второ полувреме (3.25)
Аугсбург - Баерн 2+ Второ полувреме (1,75)
Шарлот МАЊЕ 98 поени

(околу 40 коеф ;))

Ниорт - Седан 0-2
Брајтон - Милвол 3+
Алфертон - Кембриџ 3+
Брадфорд - Брентфорд ГГ
Карлслуе - Фрајбург 3+

Еве ви одмене што планирам да одиграм на поситно
Den Bosh-Cambuur gg3+ 1,75 koef
Schalke-Mainz 3+ 1,6
Albion Rovers-Forfar 3+ 1,45
Braintree-Forest Green 2 2.1
Brentford-Bradford gg 1,7
14,49 koef uplata 150 denari

Ако сте за поголема уплата од мене предлог
Den Bosh-Cambuur 3+ 1,4
Braintree-Forest Green w2 1,43
East Five-Stranraer 3+ 1,4
2.8 koef

Инаку други типови според мене
Karslruher-Freiburg T2 2+ 1,75
Rangers-Annan 2+ pp 1.65
Den BOsh-Cambuur gg pp 3.25

braintree -forest green gg3+
corby -tamworth gg3+
oksford - accrington gg3+

na 200 -- 1600

шо ги ебам ќе ги сечам

za 500

Zvezda +17.5 hendikep kosarka
Horsens 2 hendikep na poluvreme

Pred malku gi fativ za 500 Neptunas i Kolin poluvreminja hendikep, 1800 isplata.

Freiburg t2 go imam upm да фатат од 2ра минута е 0-1 ццц

Кој глупости ... :facepalm:
Демек ако некој колне па баш ќе заебе ... Тоа ако си имаш среќа и знаење ќе си имаш и ќе фатиш и 100 души да ти колнат утакмица ... Ако неќе, неќе ...
Не е проблем колнењето/суеверието, туку ако ја чекаш таа утакмица немора да те разбере цел форум пошо ти ако ја чекаш за 500ден со 50 ден уплата, некои од нас ставаат по 2000, 3000 ден и повеќе, и биди сигурен дека тоа ствара одредена нервоза кај тие членови, пошо немора да значи дека ја имаат исто како тебе пишано и дека ако излезе по твое ќе излезе по сечие. Темава е станата катастрофа, ниедно правило не се почитува, кој што му текне тоа пишува, нема никаква прегледност на типовите (а рака на срце излегуваат добри типови и мислења) пошо темава е преплавена со мислења од типот АЈДЕ АЈДЕ ИНТЕР ДАЈТЕ ГОЛ МАМУ ВАМ ЈЕБЕМ УШТЕ ВИЕ МИ ФАЛИТЕ ПА ПОСЛЕ ЌЕ ГИ ЧЕКАМ УШТЕ ТИЕ ТИЕ ТИЕ И ТИЕ (и ќе наброи 10 утакмици) и мислења како: дајте нешто за утре сигурно околу 20 коеф. А има и некои: тешко Бостон да ги победи Феникс во гости, и толку, ни податоци за повредени ни анализа ни статистика, ама битно тешко Бостон ќе ги победи Феникс
--- надополнето: 19 декември 2012 во 01:00 ---
една жив случај:

сите пратат во кладилница и тука еден распиштолен колне, плука врне, мама ебава... една утакмица никако да му влезе... еден друг седи и повеке се нервира што го гледа дотичниот него што утакмицата не влегува, се изнервира типов и му вика ЗА КОЈА ДОБИВКА БЕ ЧЕКАШ, овој ебачов вади едно ливче со влог од 50 денари добивка 300, другиов тип ја чекаше истата утакмица за 100000 а седеше мирен, на крајот се изнервира, ја пикна раката во панаталоните, извади 200-300 денари колку што му фати раката и му вика еве ти ја добивката и бегај да не те слушам .....
Истото го имам направено и јас, ја чекав Наполи во фикс (дома играа со Киево ако не се лажам, победија 1:0)
уплата 1000ден систем, можна добивка со 1та промашена во услов 4/5 околу 13-14.000. И одам до кладилница да се покријам, ставам 2.000 на Х2 и утакмицата си почна се фино лепо Наполи си поведе со 1:0 и еден од оние "чичиња" шо дремат у кладилница по цел ден и уплаќаат по 20ден ја уплати за дури 50ден Х. Ко за беља Киево почнаа да напаѓаат а имаше уште малку до крајот, а тој вика скока урла колне се живо и диво што Наполи не прима гол. Ми прекурчи, му дадов 200денари, го отерав у 300 лепи, му напишав 1 лифче за 50денари набрзина, му го дадов и ко посран излезе од обложувалницата.
--- надополнето: 19 декември 2012 во 01:00 ---
една жив случај:

сите пратат во кладилница и тука еден распиштолен колне, плука врне, мама ебава... една утакмица никако да му влезе... еден друг седи и повеке се нервира што го гледа дотичниот него што утакмицата не влегува, се изнервира типов и му вика ЗА КОЈА ДОБИВКА БЕ ЧЕКАШ, овој ебачов вади едно ливче со влог од 50 денари добивка 300, другиов тип ја чекаше истата утакмица за 100000 а седеше мирен, на крајот се изнервира, ја пикна раката во панаталоните, извади 200-300 денари колку што му фати раката и му вика еве ти ја добивката и бегај да не те слушам .....
Истото го имам направено и јас, ја чекав Наполи во фикс (дома играа со Киево ако не се лажам, победија 1:0)
уплата 1000ден систем, можна добивка со 1та промашена во услов 4/5 околу 13-14.000. И одам до кладилница да се покријам, ставам 2.000 на Х2 и утакмицата си почна се фино лепо Наполи си поведе со 1:0 и еден од оние "чичиња" шо дремат у кладилница по цел ден и уплаќаат по 20ден ја уплати за дури 50ден Х. Ко за беља Киево почнаа да напаѓаат а имаше уште малку до крајот, а тој вика скока урла колне се живо и диво што Наполи не прима гол. Ми прекурчи, му дадов 200денари, го отерав у 300 лепи, му напишав 1 лифче за 50денари набрзина, му го дадов и ко посран излезе од обложувалницата.
--- надополнето: 19 декември 2012 во 01:03 ---
Научи се да разбериш дека оваа тема е тип на денот.
Секој има право да напише тоа што мисли, дали од ракав дали му е сигурна тоа е негово, а твое е да одлучиш дали ќе го следиш или не.
Не веруваш ама се споредуваш со некој што ја имал спортивно од тебе за помала уплата и ја фатил. Ти си крив што си ја ставил така што ти е крив тој со 20 ден уплата?

Во форумот има и деца од 16 год нормално дека ќе плачат за добивка од 100 ден и 100 пати ќе побараат дајте ми 10 коеф да уплатам утре, дајте ми нешто сигурно.

Не ги боли си уплаќаат по 10 ливчиња за викенд и често си фаќаат. Со 20 ден се прават секакви комбинации и затоа ја имале спортивно од твојата. За некои и 500 ден е слатка добивка.
И мене сега може ќе ми се случи да ја видам некој да ја има Депортиво Х2 за 20 ден и земал 200 добивка, ама тоа е јас сум крив не тој.
Тоа е тоа не пишувај тоа што го уплаќаш па така нека те прати среќа.
Не ми пречи мене тоа некој друг да фати, баш ми е мило верувај, СЕ само кладилниците да не земаат пари (а за жал земаат и тоа многу) ама темава не е молитви, темава е тип на денот (читај правила во прв пост)
--- надополнето: 19 декември 2012 во 01:04 ---
Премногу почнавте да го тупите во последно време. Што ве боли вас кур, кој колку уплаќа и дали пцуе за 500 денари или за 5000. Вие големите коцкари од секогаш сте уплаќале по минимум 1000 на ливче и никад не сте пцуеле за 500 денари добивка. Него тогаш интернет имаа само 1/4 од населението, па немаше кај да плачете.
Поздрав.
Мене само ми пречи тоа што 10 страни се полнат со глупости од типот „ајде бе давајте гол“; „матер ви ебам, како не можевте да им дадете гол на овие слепци“; „чекај и јас да ја пробам магијата“ итн...
Отворете си нова тема „коментирање на утакмиците“ па таму навивајте и молете. Оставете ја оваа само за типови.

Можеби кажав со други зборови, ама баш тоа и ми е поентата.
Ама очигледно вие мислите дека ми пречи што некој уплаќа за 20 50 или 100 денари.

Научи се да разбериш дека оваа тема е тип на денот.
Секој има право да напише тоа што мисли, дали од ракав дали му е сигурна тоа е негово, а твое е да одлучиш дали ќе го следиш или не.
Не веруваш ама се споредуваш со некој што ја имал спортивно од тебе за помала уплата и ја фатил. Ти си крив што си ја ставил така што ти е крив тој со 20 ден уплата?

Во форумот има и деца од 16 год нормално дека ќе плачат за добивка од 100 ден и 100 пати ќе побараат дајте ми 10 коеф да уплатам утре, дајте ми нешто сигурно.

Не ги боли си уплаќаат по 10 ливчиња за викенд и често си фаќаат. Со 20 ден се прават секакви комбинации и затоа ја имале спортивно од твојата. За некои и 500 ден е слатка добивка.
И мене сега може ќе ми се случи да ја видам некој да ја има Депортиво Х2 за 20 ден и земал 200 добивка, ама тоа е јас сум крив не тој.
Тоа е тоа не пишувај тоа што го уплаќаш па така нека те прати среќа.
Не ми пречи мене тоа некој друг да фати, баш ми е мило верувај, СЕ само кладилниците да не земаат пари (а за жал земаат и тоа многу) ама темава не е молитви, темава е тип на денот (читај правила во прв пост)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom