Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Е демек поради нив некој нема да земи? Читај поубаво дека спортивно ја имал не е будала да го пиши вистинскиот тип што го чека посебно кога се работи за голема уплата. А и не е 20.000 туку 2000.
Ете јас денес тука не ги пишав типовите и ме скина Депортиво за 70.000.
Кој за колку сака нека става тоа е најмалку важно.
И 5000 да ставиш не е сигурно дека ќе добиеш. Ете пред некоја недела членот со ПСЖ 2 со уплата 20.000.
А ако редовно пратиш фудбал и со 20 се добива. ;) Посети ја темата за добивка имаше ливчиња со мала уплата а голема добивка.
Ако чекате некоја за голема сума не ја објавувајте јавно после овој ви направил магија оној за инат пишал дека спортивно ја има... итн
Не реков дека верувам во "магии" или научи да читаш или научи да читаш и разбираш.
На темава се фрлаат типови ко од ракав, на кој шо му текне тоа пише пошо нели 20ден му е уплата и го боли к*р дали ќе излезе или не, и доколку му фали некоја екипа да победи/изгуби ќе напише на 100теми во форумов за да може од 20 да земе 100 денари, и ако не излезе типот колне до 3то колено екипи фудбалери судии и се друго. Ми се има случувано да паднам на некоја утакмица и да влезам во поплаки некој за 500ден добивка е*е се живо и диво, а јас сум ја чекал истата утакмица за уплата повеќекратно поголема од неговата добивка.

Predlozete nekoj forum kaj sto se diskutira malce po seriozno ... povredeni igraci,informacii okolu sostavi,analizi ...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Не реков дека верувам во "магии" или научи да читаш или научи да читаш и разбираш.
На темава се фрлаат типови ко од ракав, на кој шо му текне тоа пише пошо нели 20ден му е уплата и го боли к*р дали ќе излезе или не, и доколку му фали некоја екипа да победи/изгуби ќе напише на 100теми во форумов за да може од 20 да земе 100 денари, и ако не излезе типот колне до 3то колено екипи фудбалери судии и се друго. Ми се има случувано да паднам на некоја утакмица и да влезам во поплаки некој за 500ден добивка е*е се живо и диво, а јас сум ја чекал истата утакмица за уплата повеќекратно поголема од неговата добивка.

една жив случај:

сите пратат во кладилница и тука еден распиштолен колне, плука врне, мама ебава... една утакмица никако да му влезе... еден друг седи и повеке се нервира што го гледа дотичниот него што утакмицата не влегува, се изнервира типов и му вика ЗА КОЈА ДОБИВКА БЕ ЧЕКАШ, овој ебачов вади едно ливче со влог од 50 денари добивка 300, другиов тип ја чекаше истата утакмица за 100000 а седеше мирен, на крајот се изнервира, ја пикна раката во панаталоните, извади 200-300 денари колку што му фати раката и му вика еве ти ја добивката и бегај да не те слушам .....

една жив случај:

сите пратат во кладилница и тука еден распиштолен колне, плука врне, мама ебава... една утакмица никако да му влезе... еден друг седи и повеке се нервира што го гледа дотичниот него што утакмицата не влегува, се изнервира типов и му вика ЗА КОЈА ДОБИВКА БЕ ЧЕКАШ, овој ебачов вади едно ливче со влог од 50 денари добивка 300, другиов тип ја чекаше истата утакмица за 100000 а седеше мирен, на крајот се изнервира, ја пикна раката во панаталоните, извади 200-300 денари колку што му фати раката и му вика еве ти ја добивката и бегај да не те слушам .....

:pos:

За вечер само едно знам​
мора пари да земам јас.​
Орландо со Волците плус ќе ги играм​
статистиката тоа исто го вика.​
Оклахома да ги нашара Спарси над 4.5 разлика​
кој се без Џексон , Леонард и Ману денеска.​
И последна Сонцата да ги убијат Кралевите барем со седум​
па да лапнам јас иљадарки седум .​
Aaaaaaaaa, pariiii! Ae leka nokj.

Научи се да разбериш дека оваа тема е тип на денот.
Секој има право да напише тоа што мисли, дали од ракав дали му е сигурна тоа е негово, а твое е да одлучиш дали ќе го следиш или не.
Не веруваш ама се споредуваш со некој што ја имал спортивно од тебе за помала уплата и ја фатил. Ти си крив што си ја ставил така што ти е крив тој со 20 ден уплата?

Во форумот има и деца од 16 год нормално дека ќе плачат за добивка од 100 ден и 100 пати ќе побараат дајте ми 10 коеф да уплатам утре, дајте ми нешто сигурно.

Не ги боли си уплаќаат по 10 ливчиња за викенд и често си фаќаат. Со 20 ден се прават секакви комбинации и затоа ја имале спортивно од твојата. За некои и 500 ден е слатка добивка.
И мене сега може ќе ми се случи да ја видам некој да ја има Депортиво Х2 за 20 ден и земал 200 добивка, ама тоа е јас сум крив не тој.
Тоа е тоа не пишувај тоа што го уплаќаш па така нека те прати среќа.

Премногу почнавте да го тупите во последно време. Што ве боли вас кур, кој колку уплаќа и дали пцуе за 500 денари или за 5000. Вие големите коцкари од секогаш сте уплаќале по минимум 1000 на ливче и никад не сте пцуеле за 500 денари добивка. Него тогаш интернет имаа само 1/4 од населението, па немаше кај да плачете.
Поздрав.
Мене само ми пречи тоа што 10 страни се полнат со глупости од типот „ајде бе давајте гол“; „матер ви ебам, како не можевте да им дадете гол на овие слепци“; „чекај и јас да ја пробам магијата“ итн...
Отворете си нова тема „коментирање на утакмиците“ па таму навивајте и молете. Оставете ја оваа само за типови.

Кој глупости ... :facepalm:
Демек ако некој колне па баш ќе заебе ... Тоа ако си имаш среќа и знаење ќе си имаш и ќе фатиш и 100 души да ти колнат утакмица ... Ако неќе, неќе ...

Cold Breath дај брат од тие НБА утакмиците кажи нешто предлог за вечер тебе ти одат...:D

еве сега ги гледам , има некои потенцијални поклони . Ама многу зависат од тоа дали ќе им играат одредени играчи на противниците кои се неизвесни за вечер. Ќе пишам покасно.

еве сега ги гледам , има некои потенцијални поклони . Ама многу зависат од тоа дали ќе им играат одредени играчи на противниците кои се неизвесни за вечер. Ќе пишам покасно.

онака мислења само да споредам со моите и да искомбинирам нешто, не се оптеретувај сеа да не ги заебам ово оно :D чисто ме интересира што мислиш пошто гледам добра ти одат веќе подолго време :D

Понекад знаете ептен да го затупите на темава за без веза.

онака мислења само да споредам со моите и да искомбинирам нешто, не се оптеретувај сеа да не ги заебам ово оно :D чисто ме интересира што мислиш пошто гледам добра ти одат веќе подолго време :D

- шарлот тешко да дадат над 98 против лејкерс во гости
- милвоки да не даде над 95 против индијана дома
- далас да тепа дома над 4 разлика против Филаделфија на која им е неизвесен најдобриот Холидеј

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom