- Член од
- 8 август 2008
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 512
Не реков дека верувам во "магии" или научи да читаш или научи да читаш и разбираш.Е демек поради нив некој нема да земи? Читај поубаво дека спортивно ја имал не е будала да го пиши вистинскиот тип што го чека посебно кога се работи за голема уплата. А и не е 20.000 туку 2000.
Ете јас денес тука не ги пишав типовите и ме скина Депортиво за 70.000.
Кој за колку сака нека става тоа е најмалку важно.
И 5000 да ставиш не е сигурно дека ќе добиеш. Ете пред некоја недела членот со ПСЖ 2 со уплата 20.000.
А ако редовно пратиш фудбал и со 20 се добива.Посети ја темата за добивка имаше ливчиња со мала уплата а голема добивка.
Ако чекате некоја за голема сума не ја објавувајте јавно после овој ви направил магија оној за инат пишал дека спортивно ја има... итн
На темава се фрлаат типови ко од ракав, на кој шо му текне тоа пише пошо нели 20ден му е уплата и го боли к*р дали ќе излезе или не, и доколку му фали некоја екипа да победи/изгуби ќе напише на 100теми во форумов за да може од 20 да земе 100 денари, и ако не излезе типот колне до 3то колено екипи фудбалери судии и се друго. Ми се има случувано да паднам на некоја утакмица и да влезам во поплаки некој за 500ден добивка е*е се живо и диво, а јас сум ја чекал истата утакмица за уплата повеќекратно поголема од неговата добивка.