Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ви реков Јуве 1-1 и 3+ (2,70), ајде нека тепа и Милан 1-1 и 3+ , Дортмунд 2 и 4+ и Барса 5+ . 53 квота тоа носи, иначе пред шалтер ја додадов Милан, не беше планиран на тикетов.

Напаѓа Рома, ама машки се бранат овие Киево ... Ако дадат гол Киево, пиши пропало за победа на Рома.

Она стадионон на Киево е како во некоја ливада да се игра ... За никаде е... Ќе влезе ДДР кај и да е место Таксидис, и Ламела па можно е да шибнат голче.

Само јас паднав на Витесе у 94 мин, или има уште некој со мене :tapp:

17:30 Klagenfurt - Villach 1 ; 2.20

Само ова планирам денеска да го изиграм како сингл па што биде нека биде, домаќиниве се повеќе домашна екипа и моментално се борат да влезат во зоната за плејоф (1-6 место) а они се моментално 8мо за што се засилија пред неколку дена со два добри играчи од кои едниот дефанзивец и другиот е Томислав Заноски играч на Медвешчак до пред 4-5 дена откако незадоволен поради не-пуштањето на Хрватски играчи во тимот на Медвешчак го напушти тимот поради тренерот. Инаку се работи како што гледав за доста добар играч кој имал голем удел во победите на Медвешчак така да несомнено дека и тука ќе допринесе да влезат во плејоф-от. Минатата играше Заноски малку и тренерот рече дека се вклопил добро веројатно денеска ќе добие и повеќе минути, инаку минатата изиграа тврд натпревар во гости и изгубија 2-1 сепак со Алба Волан која е една од појаките на домашен терен во ЕБЕЛ лигата. Денеска играат против Вилач кој се на третото место но и покрај тоа на гостински терен играат катастрофално само 2 победи од последните 10 натпревари на гостински терен што не ми личи за тим со шампионски амбиции така да одам денеска на 1 не се испушта ваков коефициент иако ме плашат последнтие 2 натпревари меѓусебни кои ги добил Вилач.

Сепак ко што реков Вилач е слаб на гостински терен и примаат но и даваат доста голови, Клагенфурт игра подобро дома отколку на гостински и бркаат плејоф затоа и се засилија со два нови јаки играчи кои верувам ќе се покажат и денеска добро и ќе победат против Вилач ..

Еве и стрим за гледање на мечот :coffee:

rakomet
17:00 Leipzig - Erlangen 1 (1,80)
Millonarios -Ind.Medellin 1 1,8 koef fudbal kolumbija
Valencia 1 1,45
Huelva-Las Palmas x2

Торино пречка :facepalm:

Ајде било кој уште еден гол само мајмуни

Она стадионон на Киево е како во некоја ливада да се игра ... За никаде е... Ќе влезе ДДР кај и да е место Таксидис, и Ламела па можно е да шибнат голче.
ДДР не го ставал да игра не му се вклопувал во формацијата .

Ајде Дортмунд уште еден гол, тепајте 1-3 и ќе чекам уште Барса 5+ вечер, ајдееееееееееееееееееееееееееееее!

EDIT :

Магијата е одлична, 1-3 Дортмунд. Идемоо :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom