Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Никој не спомна дека двата дуели од европското во ракомет завршија нерешено :confused:o_O

Да си олеснам на душата пред време, а бе ПСЖ, бел ден да не видите, да не можело да се дадат 3 гола на Лион?! и вие сакате да ми бидете the next big thing...

A бе Барса, а бе на едно мочано Атлетико да не се можело 3 гола да му дадете, копуци.

17:30 Klagenfurt - Villach 1 ; 2.20

Само ова планирам денеска да го изиграм како сингл па што биде нека биде, домаќиниве се повеќе домашна екипа и моментално се борат да влезат во зоната за плејоф (1-6 место) а они се моментално 8мо за што се засилија пред неколку дена со два добри играчи од кои едниот дефанзивец и другиот е Томислав Заноски играч на Медвешчак до пред 4-5 дена откако незадоволен поради не-пуштањето на Хрватски играчи во тимот на Медвешчак го напушти тимот поради тренерот. Инаку се работи како што гледав за доста добар играч кој имал голем удел во победите на Медвешчак така да несомнено дека и тука ќе допринесе да влезат во плејоф-от. Минатата играше Заноски малку и тренерот рече дека се вклопил добро веројатно денеска ќе добие и повеќе минути, инаку минатата изиграа тврд натпревар во гости и изгубија 2-1 сепак со Алба Волан која е една од појаките на домашен терен во ЕБЕЛ лигата. Денеска играат против Вилач кој се на третото место но и покрај тоа на гостински терен играат катастрофално само 2 победи од последните 10 натпревари на гостински терен што не ми личи за тим со шампионски амбиции така да одам денеска на 1 не се испушта ваков коефициент иако ме плашат последнтие 2 натпревари меѓусебни кои ги добил Вилач.

Сепак ко што реков Вилач е слаб на гостински терен и примаат но и даваат доста голови, Клагенфурт игра подобро дома отколку на гостински и бркаат плејоф затоа и се засилија со два нови јаки играчи кои верувам ќе се покажат и денеска добро и ќе победат против Вилач ..

Еве и стрим за гледање на мечот :coffee:

FT 3-0 (y)

лош викенд , многу од фаворитиве кикснаа... Ливерпул,Валенсија,Шалке,Баерн,Челзи итн итн, туку дај нека тепа ПСЖ да се извадиме инаку тешко ми се пишува...:D

предлози :

блекпул ГГ&3+(1,95)
Малага 2 (3,15)
Валенсија Х2(2,34) - валенсија последно многу нервозни се и добиваат црвени картони.....
Леверкузен 0-2 (1,95) - хамбургер игра доста цврсто годинава
Мајнц ГГ&3+ (2,2)
Лацио 0-2(1,9) - никој не сака да изгуби,посебно не лацио на домашен терен,бод кој ќе го одржи горе
Катанија 1(1,9)
Рома 2(1,95) - Киево ми се чини најслаб откако е во Серија А,офанзивната игра на гостите ќе им донесе 3 бода без проблем на овој натпревар

ако има некој подобри нека ми се јави (y)

темата се полни со тролање и вистинските типови некако заостануваат,како и предупредувања........то е

Момци на Галатасарај-Фенербахче на резултат 1-0 во живо изиграв Фенербахче дава следен гол 2.2 коеф и Реал да биди 2,5 + 1,4коеф. На 300 денари 924 денари.
Играјте си во живо подобро е.

Ова планирам да одиграм :pos:

Тикет 1
Napoli - Bologna --- 1 (1.35)
PSG - Lyon --- 1 (1.70)
Real Madrid - Espanyol --- 1 & 3+ (1.35)
Barcelona - Atl. Madrid --- X2 (3.35)
Braga - Estoril --- 1 (1.50)
Galatasaray - Fenerbahce --- T12+ (2.00)

Коефициент: 31.13 :D

Тикет 2
PSG - Lyon --- GG & 3+ (2.35)
Real Madrid - Espanyol --- GG & 4+ (2.45)
Barcelona - Atl. Madrid --- GG & 3+ (1.90)
Galatasaray - Fenerbahce --- GG & 3+ (2.10)

Коефициент: 22.97 (y)
Пошто надвор ненормално се лизга ми почнаа 3 утакмици и ова одиграв
Napoli - Bologna --- 1 (1.35)
PSG - Lyon --- GG & 3+ (2.35)

Barcelona - Atl. Madrid --- GG & 3+ (1.90)
Коефициент: 6.02 :)

Да си олеснам на душата пред време, а бе ПСЖ, бел ден да не видите, да не можело да се дадат 3 гола на Лион?! и вие сакате да ми бидете the next big thing...

A бе Барса, а бе на едно мочано Атлетико да не се можело 3 гола да му дадете, копуци.

тууу ама си ме збунил... незнаев што се задеси!

ибра дава гол е 1.85, кавани дава гол 1.7 и фалкао дава гол 2.55... да го товарам ибра сингл и ајт у пичку матер а?

Eве ви тикет за вечерва што го изиграв
Aurora-Real Potosi gg 1,7 koef (мислам дека ќе ја редат 2-1 или нешто така)
PSG-Lyon T12+ 1,75 koef
P.Ferreira-Gulmaraes gg3+ 2,6 koef
Rubio NU-Club Guarani 2 1,85 koef
Millonario-Ind. MEdell 1 1,65
Barcelona-Atl.Madrid 3+ 1,4 koef
33.06 koef уплата 100 денари

last shot

наполи - болоња 1-1 1.90
петролеро - блуминг 2 1.85
сакраменто - денвер +204.5 1.90

Kajgana Shop

Back