- Член од
- 12 март 2011
- Мислења
- 376
- Поени од реакции
- 1.234
Валенсија ми го заеба цел ден ..Валенсија бе, Валенсија, бел ден да не видите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Валенсија ми го заеба цел ден ..Валенсија бе, Валенсија, бел ден да не видите.
Кон честитките се придружувам и јас, последни ги чекав на ливче, и ме средија убаво.Валенсија бе, Валенсија, бел ден да не видите.
Никој не спомна дека двата дуели од европското во ракомет завршија нерешено![]()
17:30 Klagenfurt - Villach 1 ; 2.20
Само ова планирам денеска да го изиграм како сингл па што биде нека биде, домаќиниве се повеќе домашна екипа и моментално се борат да влезат во зоната за плејоф (1-6 место) а они се моментално 8мо за што се засилија пред неколку дена со два добри играчи од кои едниот дефанзивец и другиот е Томислав Заноски играч на Медвешчак до пред 4-5 дена откако незадоволен поради не-пуштањето на Хрватски играчи во тимот на Медвешчак го напушти тимот поради тренерот. Инаку се работи како што гледав за доста добар играч кој имал голем удел во победите на Медвешчак така да несомнено дека и тука ќе допринесе да влезат во плејоф-от. Минатата играше Заноски малку и тренерот рече дека се вклопил добро веројатно денеска ќе добие и повеќе минути, инаку минатата изиграа тврд натпревар во гости и изгубија 2-1 сепак со Алба Волан која е една од појаките на домашен терен во ЕБЕЛ лигата. Денеска играат против Вилач кој се на третото место но и покрај тоа на гостински терен играат катастрофално само 2 победи од последните 10 натпревари на гостински терен што не ми личи за тим со шампионски амбиции така да одам денеска на 1 не се испушта ваков коефициент иако ме плашат последнтие 2 натпревари меѓусебни кои ги добил Вилач.
Сепак ко што реков Вилач е слаб на гостински терен и примаат но и даваат доста голови, Клагенфурт игра подобро дома отколку на гостински и бркаат плејоф затоа и се засилија со два нови јаки играчи кои верувам ќе се покажат и денеска добро и ќе победат против Вилач ..
Еве и стрим за гледање на мечот![]()
предлози :
блекпул ГГ&3+(1,95)
Малага 2 (3,15)
Валенсија Х2(2,34) - валенсија последно многу нервозни се и добиваат црвени картони.....
Леверкузен 0-2 (1,95) - хамбургер игра доста цврсто годинава
Мајнц ГГ&3+ (2,2)
Лацио 0-2(1,9) - никој не сака да изгуби,посебно не лацио на домашен терен,бод кој ќе го одржи горе
Катанија 1(1,9)
Рома 2(1,95) - Киево ми се чини најслаб откако е во Серија А,офанзивната игра на гостите ќе им донесе 3 бода без проблем на овој натпревар
ако има некој подобри нека ми се јави![]()
Не бе зошто местенки ?местенки!!
Пошто надвор ненормално се лизга ми почнаа 3 утакмици и ова одигравОва планирам да одиграм
Тикет 1
Napoli - Bologna --- 1 (1.35)
PSG - Lyon --- 1 (1.70)
Real Madrid - Espanyol --- 1 & 3+ (1.35)
Barcelona - Atl. Madrid --- X2 (3.35)
Braga - Estoril --- 1 (1.50)
Galatasaray - Fenerbahce --- T12+ (2.00)
Коефициент: 31.13
Тикет 2
PSG - Lyon --- GG & 3+ (2.35)
Real Madrid - Espanyol --- GG & 4+ (2.45)
Barcelona - Atl. Madrid --- GG & 3+ (1.90)
Galatasaray - Fenerbahce --- GG & 3+ (2.10)
Коефициент: 22.97![]()
Да си олеснам на душата пред време, а бе ПСЖ, бел ден да не видите, да не можело да се дадат 3 гола на Лион?! и вие сакате да ми бидете the next big thing...
A бе Барса, а бе на едно мочано Атлетико да не се можело 3 гола да му дадете, копуци.