Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто толку ви е сигурна Сиена??..па како што гледам на Сиена воопшто не му треба па подобро да се пиши хендикеп 2-јка нема баш со 16 разлик да изгубат литванците

како бе секоја позиција е важна за во следната фаза во која група ќе си..

Србија ако изгуби од Франција после тоа на Данска ол ин ? :)

Србија ако изгуби од Франција после тоа на Данска ол ин ? :)
Me претекна со ова. Норвешка ќе игра опуштено секако се први во групата а и со Данска се во добри односи и Норвешка би требало да ги користи повеќе играчите од клупата т.е оние кои имаат помала минутажа .
Исто и за Реал Мадрид - Унион Олимпија 1Хен , доколку панатинаикос изгуби во Русија кај Химки тогаш реал би имал шанса за прво место .

http://www.index.hr/sport/clanak/ne...esa-i-simon-zakasnili-na-utakmicu/652101.aspx

spored ova treba da igrame 2jka i 2jka so hendikep ili ? појма си неам од еуробаскет!

Мислам дека Chalon и да тепаат немаат шанси за да одат понатаму..ги изгубија и 2те од Alba,така и со пораз на Alba и победа на Chalon ке имаат исто поени но Alba подобар меѓусебен скор.

Real Madrid + Кошеви
Brose Baskets 1
Assecco T2 - Кошеви.
Besiktas 1

Реков дека нема да играм до петок,ама ете се предомислив,срце коцкарско не издржа:D.
Бордо 1
Партизан 2
сан антонио 2

Бордо Х
Леванте 2>1
Барселона - + кошеви
Випс - Лионс (хокеј) - 1
Србија - 1 хен (почната)
Фенербахче - 1 хен (почната)

ungarija - rusija da se puka 2jka?
i ako tepa francija da se izigra danska? aaaaa???

Абе потполно истата приказна како со QPR, ич не ги разбирам бе парите како можат да си ги фрлаат

Типови за денес

Милан - Реџина тм2 1+
Леванте - Сарагоса тм2 1+
Зулте - Генк ГГ
Бешикташ - Лијетвус 1

Зарем не е исто со tm2 2DA и tm2 2DA?

Само да дадат гол Реџина и Сарагоса или има нешто друго финта?

кој се жалеше на Сиена што ја играме ? :D

А овој на норвешка тренеров без гроб да остане ако не ги пушти втората постава другото полувреме. Кој морон човече.

Гледам никој не ги уште спомнува нашите дрва кои утре играат со Полска. За 1 коефициент 1.8 бонбона ние со сите гастербајтери неможеме Луксембург да го тепаме, туку со нашите летви ке ги тепаве Пољаците :D
Полска-Македонија 1 (1.8)
Фалангата ми е у срце, али парите во џеп :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom