Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Во копачка за над 29 беше така? А во Спортлајф мора со картичка?

Еве ме мене пак со моите вообичаени прашања, вие најрелевантни тука сте ми па ако можете да ми одговорите :)

Играв систем 6/7, една од утакмиците беше Нотс Каунти, али ја одложија. И сеа знам дека ако ги фатам сите други и оваа ќе ми се рачуна како фатена. Али пошто играм систем, ако една друга ме заебе би бил у добивка? Ако да, тогаш како ќе ми се рачуна?

Aјде малце помош ако има расположени..
4.0
1.8
4.6
4.6
Систем 2/4
Уплата 100ка минимална и максимална?

аман бе ова не е лајфскор па да пишувате ајде вие гол ајде тие само спамате разберете човек ако сака да види типови некој шо го интересира треба да врти по 10 страни гледај си и ако дадат,дадат ако не арно..чисто частење имавте за Т22+ вие гг3+ епа сеа никој не е крив и ајде не кукајте само..Арсенал со одличен состав може да се проба 2и3+

Aјде малце помош ако има расположени..
4.0
1.8
4.6
4.6
Систем 2/4
Уплата 100ка минимална и максимална?
120 минимална
2544 максимална

Мислам толку иди ако добро пресметав.

Utre planiram PSG 3+ ili gg3+, Osasuna 0-2 i za Roma se mislam dali 1i3+, T1 3+ ili 2+pp.

:facepalm:
Требаше ПСЖ само 3+...
Ај на друго ги чекам Арсенал 1х и Норич х-1
--- надополнето: 11 декември 2012 во 20:54 ---
Utre planiram PSG 3+ ili gg3+, Osasuna 0-2 i za Roma se mislam dali 1i3+, T1 3+ ili 2+pp.

:facepalm:
Требаше ПСЖ само 3+...
Ај на друго ги чекам Арсенал 1х и Норич х-1

арсенал патетики со прв состав не може еден Брадфорд да тепат ццццццццццц....
--- надополнето: 11 декември 2012 во 21:09 ---

--- надополнето: 11 декември 2012 во 21:09 ---
Ја местат :D

За вечер НБА двата тима од ЛА 2ки .
Moжно е враќање на Ирвинг вечерва против Лејкерс но не би требало да добие голема минутажа пошто се враќа од повреда , па не би требало Лејкерс да изгуби и на ова гостување против една од најслабите екипи во истокот . тип 2 или т1<100.5 јас ја пишав 2ка пошто дегените во спортлајф го тргнаа коефициентот за тотал тим 1 .
Клиперси почнаа да ја играат својата игра и сосема заслужено Грифин беше избран за играч на неделата , очекувам да продолжат против Чикаго кој без Роуз игра 70% од своите можности а вечерва се и без Ричард Хамилтон , имаат изиграно една утакмица сезонава и Клиперс ги прегази со 21 разлика на домашен терен . тип 2

0 shots on target - Арсенал цццц, кој е тој Кокелин бе кој му дал топка бе цццц, у Беласица не го пуштам да игра а не па во Арсенал...
--- надополнето: 11 декември 2012 во 21:21 ---
Жервињо племето да ти го ебам црнчуго, од 2 метра чист гол топка промашува

A da vi ebam se zhivo i divo arsenal ako ne pobedite , samo vas ve cekam be picki edni

koga ke osvoite nesto be vie smrdeni picki londonski , so recisi prv tim igraat i ne mozhat da pobedat eden Bradford :S ptuu vi ebam retardiranite konji

ajde vrtete ja da ne vi iznaebam se po red

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom