Играјте го луѓе ова, нема да зажалите.
Barcelona - Benfica , ќе игра Меси кој го брка рекордот на Милер, потребни му се голови што поскоро.

Бенфика е под императив победа, едноставно ќе се игра офанзивно и ќе има многу голови.
Braga - Galatasaray , Турците се наоѓаат во иста ситуација како Бенфика. Мора да победи во гости против Брага која нема никакви шанси, 100% го завршува својот настап на четвртото место во групата. Солидна квота е на супер тип, 2,40.
Shaktar - Juventus , не се ненормални Јувентус да не одат понатака поради кладилнициве, нема сила да не заврши ова Х. Или ако веќе некој победи, тоа ќе биде Јувентус.
Celtic - Spartak M. , е за овој меч ми е страв во случај доколку се играат мечевите да води Бенфика па овие да им пуштат гол на Спартак со цел да го заколи целиот свет, но лично не мислам дека Бенфика ќе тепа и така Селтик ќе бара победа тука.
Spain Z - Croatia Z , се работи за женски ракомет на европското првентсво во Србија. Мечов го пишав онака, колку да се дигне квотава, чисто спортски.
И уште еден предлог од мене :
Chelsea - Nordsjeilland 1-X (26,00 sportlife)
Логично е дека доколку се смрзне 0-0 резултатот во Доњецк, надежите на Челзи ќе се намалат т.е. сведат на минимум. Тие уште многу рано ќе водат, ама се ми се чини дека тоа ќе биде 1-0, а за секој случај, доколку на крајот нема промени во Доњецк т.е. не заводи тимот на Шактар... тогаш Челзи би примиле еден гол да ги заебат СИТЕ. Е така да си знајте.
Gubentus ne ni imaat nekoja silna ekipa za vo LS taka da super ke im e vo evropa Liga
Да, сосема случајно заврши последниот натпревар со 3-0 за Јувентус, секако против Челзи.