Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Во која кладилница можам да играм Шактар - Јувентус 0-0 точен резултат, во Моцарт нема опција за овај меч. Сепак Јувентус не би ризикувале да бркаат гол, бидејќи ако се отворат во Донјецк можат и да примат гол кој може да ги елиминира. Подобро втори отколку воопшто да не поминат, мислам дека така ќе се постават Италијаните па затоа и би играл 0-0 точен резултат, на bet365 е 5,50 квота. :)

EDIT : Најдов, во бетсити, точен број на голови - 0 (6,00)

Во која кладилница можам да играм Шактар - Јувентус 0-0 точен резултат, во Моцарт нема опција за овај меч. Сепак Јувентус не би ризикувале да бркаат гол, бидејќи ако се отворат во Донјецк можат и да примат гол кој може да ги елиминира. Подобро втори отколку воопшто да не поминат, мислам дека така ќе се постават Италијаните па затоа и би играл 0-0 точен резултат, на bet365 е 5,50 квота. :)
Во златна копачка е 6.4 за 0:0

Shaktar - Juve 1 3.45
Bayern - Bate 5+ 2.4
Celtic - Spartak 1 1.6
Chelsea - Nords 1-1 & 3+ 1.55
Man Utd - Cluj H1 2.5

Za 1000 zimas 52 000 ja taka ke igram zemajte i vie i da gi utepame denes :)

Ќе ја средат со Шахтјор за инат на Челзи :D

Abramovich e povekje od darezliv toa ne go zaboravaj , Rusko - Ukrainsko lobi ne ti tekna a :)
--- надополнето: 5 декември 2012 во 11:51 ---
Ќе ја средат со Шахтјор за инат на Челзи :D

Gubentus ne ni imaat nekoja silna ekipa za vo LS taka da super ke im e vo evropa Liga :)

19 kvota.jpg

Играјте го луѓе ова, нема да зажалите. :D (y)

Barcelona - Benfica , ќе игра Меси кој го брка рекордот на Милер, потребни му се голови што поскоро. :) Бенфика е под императив победа, едноставно ќе се игра офанзивно и ќе има многу голови.

Braga - Galatasaray , Турците се наоѓаат во иста ситуација како Бенфика. Мора да победи во гости против Брага која нема никакви шанси, 100% го завршува својот настап на четвртото место во групата. Солидна квота е на супер тип, 2,40.

Shaktar - Juventus , не се ненормални Јувентус да не одат понатака поради кладилнициве, нема сила да не заврши ова Х. Или ако веќе некој победи, тоа ќе биде Јувентус.

Celtic - Spartak M. , е за овој меч ми е страв во случај доколку се играат мечевите да води Бенфика па овие да им пуштат гол на Спартак со цел да го заколи целиот свет, но лично не мислам дека Бенфика ќе тепа и така Селтик ќе бара победа тука. :)

Spain Z - Croatia Z , се работи за женски ракомет на европското првентсво во Србија. Мечов го пишав онака, колку да се дигне квотава, чисто спортски. :D

И уште еден предлог од мене :

Chelsea - Nordsjeilland 1-X (26,00 sportlife)

Логично е дека доколку се смрзне 0-0 резултатот во Доњецк, надежите на Челзи ќе се намалат т.е. сведат на минимум. Тие уште многу рано ќе водат, ама се ми се чини дека тоа ќе биде 1-0, а за секој случај, доколку на крајот нема промени во Доњецк т.е. не заводи тимот на Шактар... тогаш Челзи би примиле еден гол да ги заебат СИТЕ. Е така да си знајте. :pipi:

Gubentus ne ni imaat nekoja silna ekipa za vo LS taka da super ke im e vo evropa Liga :)

Да, сосема случајно заврши последниот натпревар со 3-0 за Јувентус, секако против Челзи.

Abe kakov X Juve ne ide dalje u LS cel svet ja igra X i mislite deka kladilnicive milijardi ke izgubat denes ... pfff ne si prajte bajram na pametot , Juve denes gubi ja bar taka mislam .
Ако ова помине Х тогаш бомбата е кај Јунајтед сите ја играат 1 или пак кај Барселона.

Има ли некој што користи манибукерс да го прашам нешто по пп??

Shakhrtar - Juventus 2

Сите утакмици вечер нагазни бомби ќе се, играјте на голови.

Шахтјор доста добар коеф и за 12 исто колку и Х e @1.95 така да може две ливчиња. :coffee:

Не ја играјте џабе Јувентус X кога нема шанси да испадне кога има толкава уплата, Јувентус е Јувентус и ќе видите дека вечер ќе го тепаат Шахтјор инаку кај домаќиниве нема да игра најдобриот Луиз Адриано поради суспензија за неспортското однесување на последниот натпревар.

Јувентус 2 @ 4
Галатасарај 2 @ 2.6
Лил 1 @ 2.40

Ова го одиграв колку да се прати нешто вечерва :pos:

Barcelona - Benfica --- GG (1.55)
Bayern - BATE ---1 (1.15)
Celtic - Sp. Moscow --- 1 (1.60)

Chelsea - Nordsjaelland --- 1 (1.10)
Lille - Valencia --- X2 (1.43)
Manchester Utd - CFR Cluj --- 0-2 (2.10)
Braga - Galatasaray --- 2 (2.30)
Shakhtar - Juventus --- X (1.90)

Коефициент: 41.17 :D

Не ја играјте џабе Јувентус X кога нема шанси да испадне кога има толкава уплата, Јувентус е Јувентус и ќе видите дека вечер ќе го тепаат Шахтјор инаку кај домаќиниве нема да игра најдобриот Луиз Адриано поради суспензија за неспортското однесување на последниот натпревар.

Јувентус 2 @ 4
Галатасарај 2 @ 2.6
Лил 1 @ 2.40
Како прво Адриано не им е најдобар играч т.е само играч од нападот кој во Шахтјор ги имаат уште 2-3 како него . Да ги немаше Вилиам и Фернандињо тогаш ќе им е проблем а со овој немаат никаков проблем . Кога успеа Шахтјор да ги надигра на Јувентус во Торино ваму мислам дека или ќе им даде бод на јуве за да одат понатаму или ќе им даде 2 гола па челзи да искористи шанса да оди понатаму .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom