Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
(y)

Другари и другарки :pos:, Гемблерот ваш се враќа во 2013. :D Ќе уживате со мене во филмот “The Gambler Returns“. :D Стрпете се, чекајте уште се снима филмот, од 2013 почнуваме со емитување. :D

Има да жариме и палиме по кладилниците т.е. јас и тие што ќе ме следат, додека останатите и натаму ќе си паѓаат на 1.30-1.40 коефициент. :D

More to come in 2013... when TheGambler returns. :pos:

:cool:
Секој ден се поздравуваш со нас и никако да заминеш. :P
Поздрав од мене и среќна нова година со песната Милионерче ако не си тука до 31-ви. :love:
20298_4658235891013_122141777_n.jpg

Atletico GO - Bahia 1 - 2
Fluminense - Vasco Da Gama 1 - 2

Ова се предлози од мене (НИКАКВИ ДОЈАВИ! :D )
Бахија се расцепи местејки оваа година но векје 3 - 4 копа поред како нема наместено (што е и ненормално за нив). Инаку утакмицата е без значење на ниеден од нив не им требаат бодови.Атлетико ГО оваа сезона има 2 - 3 правено 2 - 1 <> 1 - 2 ( што исто така не е нормално за во Бразил :D ).

Флуминенсе има само 1 направено 2 - 1 ( и сугурно нема да се остават само на еден наместен натпревар... ПРЕДХОДНАТА СЕЗОНА СЕ РАСЦЕПИЈА ОД МЕСТЕЊЕ).Натпреварот нема некое значење ... ни на двете екипи не им требаат бодови.

Veria-Paok 2
Velez-Union 1

Veria e predgradie na Solun,Paok ke igra kako na domasen teren,treba da iskoci 2-ka,Velez 2 kola pred kraj ima 2 boda poveke od Newels so pobeda denes najverojatno osvojuvaat titula,Union imaat 6 boda od 17 kola.
2.7 ima vkupna kvota,jas na 500 gi izigrav

Витесе 3+
Хофенхајм 0-2
Копенхаген

Ке се најде ли јунак да препише ? :icon_lol:

Vaka da ve prasam nesto, gi imam Inter 1, 3+ na tiket. Pisani se so svoi koeficienti, dali znaci deka ispadne 1-0 da receme tiketot e dobiten. Kvota imam minimalna i maksimalna kako i dobivka. Prv pat mi se vaka na tiket zatoa nejasno mi e

Vaka da ve prasam nesto, gi imam Inter 1, 3+ na tiket. Pisani se so svoi koeficienti, dali znaci deka ispadne 1-0 da receme tiketot e dobiten. Kvota imam minimalna i maksimalna kako i dobivka. Prv pat mi se vaka na tiket zatoa nejasno mi e
Aко имаш посебно коеф и за 1 и за 3+ тогаш добитен си и со 1:0

Белграно х Армани Милано х Гремио од нешто шо остана :)

некој да не знае кај да видам резултат ракомет од данска лига ?

Mnogu dobri rezultati deneska, zalosno e koj ne se oparil deneska. Mene me padna turcite sea na GG3+ a na drug tiket sum vo igra seuste

Mnogu dobri rezultati deneska, zalosno e koj ne se oparil deneska. Mene me padna turcite sea na GG3+ a na drug tiket sum vo igra seuste
samo so vrne go mrze covek nemoze da otide do centar na grad da uplate sportska .. a oni site iskocat kako so treba :tapp::pos:
--- надополнето: 2 декември 2012 во 17:03 ---
Нордсјаеланд - Сондерјские во 16:00 e
bratko na rezultati.com ja pisuva deka samo konecen ke ja pisat ,, i na drugite sajtovi kaj so gledam jas ja nema.. so ja imas 2ka li :)

samo so vrne go mrze covek nemoze da otide do centar na grad da uplate sportska .. a oni site iskocat kako so treba :tapp::pos:
--- надополнето: 2 декември 2012 во 17:03 ---

bratko na rezultati.com ja pisuva deka samo konecen ke ja pisat ,, i na drugite sajtovi kaj so gledam jas ja nema.. so ja imas 2ka li :)
Т2 <29.5 :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom