Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ја вртат ли Шкендија второ полувреме што мислите? :))

Денес еден натпревар или ке ме вади од живиот песок, или ке ме турне во септичка јама.
[MERGETIME="1354451517"]

Денеска Бразилциве прва лига играат последно коло, има ли нешто со поголем коефициент што може да се одигра? :)

Bolonja se bez
Gyorgy Garics
Roger Carvalho
Cesare Natali
Robert Acquafresca
Gianluca Curci
Henry Giménez
Panagiotis Kone
Archimede Morleo
Daniele Portanova

Genova
Anselmo
Cristóbal Jorquera
Damiano Ferronetti
Luca Antonelli
Marco Borriello
Emiliano Moretti

Roma
Erik Lamela
Maarten Stekelenburg
Daniele De Rossi

Dobri X i Fiorentina i Roma koi redno e da imaat X ili da izgubat. Kasno vidov za Fiorentina ama aj na dr livce x2 @2.40

Од мене нешто за утре... сите после 15.00 часот .
Aarau 1 @ 1.7
Fenerbahce 2 @ 1.7
Rizaspor 1 @ 1.9
Mallorca 1 @ 2.00
Lorient 0-2г @ 2.05

На ова лифче плус допишани
Интер и Монпељер(Ракомет)
Ако биди нека биди дагебам :)

Интер - Палермо 1
Витезе - Рода 3+
Монпеље - Фленсбург 1 хенд -1.5
Силкенборг - Килце 2
Нордсјаеланд - Сондерски т2 <29.5

TheGambler,

друже барај чаре пошо заебано мојт да бидит! :eek:
(y)

Најјак, најслаб тоа не можам да го констатирам, знам дека еден дубл препишав од него и си лапнав парички. :cool::pos:
(y) :cool:

Хахаххахахах од најјакио член побара помош, good for you :vozbud:
Eat .!. :D

Поубаво сам боцни со пенкалото в билтен два меча и играј ги ГГ3+.Пореално е на ова да фатиш него на типстеров дојавиве :D
You too eat .!. :D

Другари и другарки :pos:, Гемблерот ваш се враќа во 2013. :D Ќе уживате со мене во филмот “The Gambler Returns“. :D Стрпете се, чекајте уште се снима филмот, од 2013 почнуваме со емитување. :D

Има да жариме и палиме по кладилниците т.е. јас и тие што ќе ме следат, додека останатите и натаму ќе си паѓаат на 1.30-1.40 коефициент. :D

More to come in 2013... when TheGambler returns. :pos:

:cool:

Ке се избаксузирам ко вчера, кога ке кажам што играм, НИКАД не сум добил. :)

Inter - Palermo 1 & 3+ си играл, така ли? :P Знам дека за големи пари играш на големи тимови. :) Ако е така добро за тебе, ако не мењај тактика. Боље да изгубиш пари на голем и реномиран светски тим, отколку во здрав разум да те издупи некој третолигаш што не знаат топка да шутираат и после да сакаш да идеш главите да им ги скршиш на играчите. Големите тимови даваат, ама и зимаат пари. :D Све што треба да направиш е да ги одиграш кога даваат пари. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom