Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Кај се крева?

па на сите онлајн кладилници,сабајле паѓаше секаде сега се крева..немора ништо да значи сиугрно ќе играат со резерви нема да ризикуваат 1/2 во Копа Либертадорес каде играат со Тигре кој е на последно место во Аргентинска лига.

Ке направам и еден тикет со anytime , само некој да ми каже има услов да играм 5-6 утакмици anytime на еден тикет или мора да ги комбинирам со со чист 1,Х,или 2 :confused:

Колку сакаш можеш да играш...а за тоа како се пишува јас во спортлајф редам само БХ и тоа е тоа

Еден дабл од мене:
Осасуна-Хихон 1 1.75
Сандерленд-КПР х2 1.64
А еве што изиграв јас:
Фортуна-Дизелдорф 2-Викторија Келн- 1п1+&2п1+ 1.50
Сандерленд-КПР- х2 1.64
Лидс-Лестер- 1п1+&2п1+ 1.70
Реал Сосиедад-Кордоба- 1 1.75
Лејкерс-Индиана-1 1.30
Ипсвич-Нотингем Форест- ГГ3+ 2.05
Борусија Дортмунд-Фортуна Т1 2+П 2.00
Хановер-Гројтер Т1 1+П 1.70
За 20 денари 1320 добивка. :)
Даблот излезе, ливчево права катастрофа ама нема везе и така беше пишано за 20 денари колку да се прати нешто. А даблот нормално не го уплатив, само си го пишав тука. :D
За денес уште еден дабл од мене кој исто така нема да го уплатам бидејќи веќе пишав спортска. :D
Зулте Варегем-Шарлерои- 1 1.45
Виган Манчестер Сити- 2 1.60

По мене и Тотенхем-Ливерпул би требало да дојде 1, само ме чуди што има толку голем коефициент за 1, дури 2.40 е, а Ливерпул се во лоша форма.

Luis Delgado, Leonard Vasquez; Ignacio Ithurralde, Oswaldo Henriquez and Luis Mosquera; Elkin Blanco, Rafael Robayo, Jose Luis Tancredi and Omar Vasquez, Jorge Perlaza and Erick Moreno

Kолку шо најдов овие се повиканите кај Милионариос за вечер т.е. најверојатно составот со кој ке настапат

Евертон -Арсенал 2 2.60 Многу важен натпревар за Арсенал што можеби ќе одлучува дали ќе бркаат пласман во ЛШ. Мислам дека стилот на Евертон не може да се спореди со брзиот и офанзивен фудбал што го игра Арсенал. Но сепак очекувам минимална победа од 0-1 0-2 за Арсенал, Венгер сигурно нема да избрза да игра премногу отворено бидејќи сепак играат на гости. Кај Арсенал само Волкот и Сантош нема да настапат, додека Диаби и Росицки(следната ќе биде фит најверојатно) веќе подолго се повредени и се надвор од план. Кај Евертон ќе отсустуваат Хиберт, Гибсон, Невил , Аничебе и Миралаш е неизвесен.

Некое инфо со кој состав ке излезе Барса вечерва? :)

Некое инфо со кој состав ке излезе Барса вечерва? :)

Валдес, Пике, Алба, Бускетс, Чави, Иниеста и Меси нема да играат утре против Алавес. Додека пак Давид Виља се враќа во екипата.

Пинто​
Монтоја - Бартра - Пујол - Адриано​
Фабрегас - Сонг - Тиаго​
Педро - Виља - Тељо

Swansea - WBA - GG3+
Levante - Melilla - 1
Werder - Leverkusen - GG3+
Southampton - Norwich - 1
Everton - Arsenal - GG3+

Ајде сега ставам на Бешикташ пари да ја врти во второ, губат 1-2 полувреме. кој сака може да проба

Сао Паоло по мене фикс на денот 1.40 , Вердер со Леверкузен иде гг 3+ и Сити го тепа Виган ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom