Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
542774_136732129812365_832519997_n.jpg

Повели народе.;)

П.С. :pos::pos::pos:

Swansea - West Brom 1 @ 2.4
Wigan - Man. City 2-2 @ 2.5
Stoke - Newcastle 1 @ 2
Duisburg - Union Berlin 2 @ 2.6
Man. United - West Ham 1 @ 1.25
вк. 39 коеф. во Копачка на 1000 = 39000 :свиркам:

Виган - Шити 2 1.65 супетип
Атланта - Шарлот Тим2 -91.5 1.90
Клиперс- Тимбервулфс(+9.5) 2хенд 1.90
= 6

-Виган тепа во 90+ за викендот, слушам нешто и одбранбениот тандем нема да им играл . Треба да го примат лагано .
-Шарлот доживеа дебакл пред 2 дена од Оклахома . Пак влегуваат во тапа ритам . Пред неколку дена истите тимови играле во Шарлот . 91-101 завршило. Не верувам да ја минат границава и денес.
-Клиперс во низа од 4 порази во низа , ништо чудно да бојкотираат играчите за да го избркаат тренерот. Минесота синоќа победи во гости кај Сакраменто и што е уште поважно имаат подобар скор во меѓусебните дуели со Клиперс на последните 5-6 меча.Убава предност им дале.

Незнам зошто сите летате по Шпанскиот куп! Пишувате натпревари со коефициент 1.3/1.25 за тип 1-1, а знаете дека тие тимови си го имаат веќе обезбедено местото за понатаму. Разбирам дека играат со слаби нисколигаши, но сепак... тип 1-1 со коеф. 1.3 не би пишал никогаш, без разлика кој со кого играл.
Од Шпанскиот куп, единствено само Леванте е за 1, но и тој не ми е сигурен. Играат на 3 фронта, врска немам дали планираат да одат до крај на сите 3 или ке жртвуваат некој.

Од мене некои типови за денес:

Chelsea - Fulham 1 (Челзи се во серија од 5 натпревари без победа во Премиер Лигата. Мислам дека време е да ја прекинат таа серија. Во SportLife e 1.5 коеф., па со тој коеф. мислам дека вреди да се пиши на тикет.)

Braunschweig - St. Pauli 1

И еден така.. поризичен тикет (SportLife):

Stoke - Newcastle X (коеф. 3.1)
Braunschweig - St. Pauli 1и2-3 (коеф. 3.5)
Chelsea - Fulham X-1 (коеф. 4.5)
Wigan - Manchester City X-2 (коеф. 4.5)

Chelsea - Fulham - НГ(Таква е играта на Рафа, подобро нерешено, само гол да не се прими)
Everton - Arsenal - 3+ (Типична 3ка според мене, 2те екипи и даваат и примаат голови претежно цела сезона)
Soutempton - Norwich - ХбилоКога (Мртва утакмица, 2те екипи немаат кој знај каков напад за да се постигне гол)
Stoke - Newcastle - ХбилоКога (Ако не успее да постигне гол Стоук, јас мислам дека барем ПП че издржа Х)
Swansea - Wba 1 или 3+(Многу се заиграа ВБА, мислам дека ќе оди 1 оваа, али посигурно ми е 3ка незнам оти)
Tottenham - Liverpool - 1 (Како што кажав АВБ го разигра тимот, а Ливерпул има многу килава и спора одбрана)
Man Utd - West Ham 1и4+(Оддамна ги неам видено кога ќе игра УТД да падни 7ка, а мислам дека ќе тепа и тоа убедливо)(Ради инциндентот со Тотенхем(Фашистички изреки од страна на навивачите од ВХ)ВХ без навивачи че бида на Олд)
Wigan - Man City - 2и3+(Како што кажа еден член погоре, оддамна сити нема победено убедливо и сигурно).
Тоа е за Англија.
---------------------------------------------------------------------
Bremen - Leverkuzen - ГГ(Само тип :) )
Freiburg - Bayern M - 1 (Искрено мислам дека утакмицава че биди 1, а 1х нема бегање)
Gladbach - Wolfsburg - х2 (Некако многу долу ми се овие Wolfs. мора некогаш да тргни машината)​
Stuttgard - Ausburg - ГГ1 (Штутгард ми игра многу топло ладно, па затоа одам со овај тип.)​
Nurnberg - Hoffenh. - 1 (На домашен терен Нунберг се јаки, и на Баерн му лапнаја бодче, а овие мислам дека мораат да ги победат)​
Ако погодам нешто звер сум хаха
:)

Ова не се смета како мои типови. :D Само споделувам инфо од топ сајтот што го користам. ;) O - over 2.5 т.е. 3+, U - under 2.5. т.е. 0-2 гола, јасно како ден! :)

Шибајте 3+ и полнете капа. :LOL:

SLg86.png

Ги гледам овие Бугариве во купот играат Levski - Etar првата била 3-0 за Левски а сега има монструозни коефициенти за X и 2 па дури и за X2 е 9.00 во bet365. Мислам можат фино да си ја наместат 0-0 или 0-1 и пак да си одат Левски. Би ја ставил на ситно ако имав некој денар таму... сега почнуваат во 15:30 грешка сум во 17:00 почнува може и по мк кладилници веројатно да се изигра

http://www.rezultati.com/utakmica/Gr3wCLd4/#detalji-utakmice

Soutempton - Norwich - ХбилоКога (Мртва утакмица, 2те екипи немаат кој знај каков напад за да се постигне гол)
Stoke - Newcastle - ХбилоКога (Ако не успее да постигне гол Стоук, јас мислам дека барем ПП че издржа Х)

Извини така што те цитирам, како се пише ова х билокога на лист т.е каков знак да ставам .
ХбилоКОга значи или на полувреме или на крај утакмицата да заврши нерешено ?:)у право ли сум или грешам.

И да... за крај шо праиме со тие спорт-лајф картичките ? Над колку коеф. треба да имаш за да можеш да уплатеш со неа.

Извини така што те цитирам, како се пише ова х билокога на лист т.е каков знак да ставам .
ХбилоКОга значи или на полувреме или на крај утакмицата да заврши нерешено ?:)у право ли сум или грешам.

И да... за крај шо праиме со тие спорт-лајф картичките ? Над колку коеф. треба да имаш за да можеш да уплатеш со неа.
ATX ќе пишеш тоа значи anytime X, картичката користи си ја без разлика колкав коефициент играш немаш штета затоа што ти даваат поени и влегуваш во наградна игра, па и да не освоиш ништо на крајот од секоја наградна игра даваат по 20 денари ваучер секому а и си имаш преглед на ливчињата на www.sportlife.com.mk кога ќе се најавиш

а за тоа со коефициентите веројатно мислиш на тоа што даваат ваучери при промашена утакмица а на останатите да биде коефициентот поголем од 26 итн. за тоа повеќе прочитај овде

Imate PP za sekakvi diskusii !
Milonarios - Tolima 2
Оваа Милионариос гледам игре и во четврток навечер со Тигре полуфинале па изгледа таму ќе ги чуваат силите...значи може да се игре оваа 2ка

Оваа Милионариос гледам игре и во четврток навечер со Тигре полуфинале па изгледа таму ќе ги чуваат силите...значи може да се игре оваа 2ка

Вечерва ќе играат со втор состав, поважна им е со Тигре

па фала богу..само шо ме чуди коефициентов почна нагло да се крева за 2ка

Ја испуштив Аталанта ич не приметив оти играла порано :mad: Место неа иде Dep.Tolima @ 1.75 со Сити ,Челзи, Монпеље ГГ, Ливерпул ГГ и Инголштадт -1Х ...

Ке направам и еден тикет со anytime , само некој да ми каже има услов да играм 5-6 утакмици anytime на еден тикет или мора да ги комбинирам со со чист 1,Х,или 2 :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom