Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Палермо вечерва со втор тим и без амбиции, се чуваат за Интер, така да добар е коеф за Х2
Не е баш со 2 тим , и зошто без амбиции??
+ Со Интер играат дури у недела така да мое лично мислење е дека оваа пука чист 1.
И мислиш дека 2-ра лигашка екипа која приоритет е да влезе у Серија А ке се замара у купот и ке го победи Палермо у сред Сицилија.:eek:
без разлика шо ке играат со комбиниран состав Палермо тепа у регуларен дел денеска така да имате фора помалку од 30 мин. да ја играте СИНГЛ:icon_lol: 1.85 коеф. Ај со сречом

Palermo: Benussi, Pisano Labrin, Cetto, Garcia, Barreto, Viola, Donati, Zahavi, Giorgi, Budan.

Verona: Rafael, Abbate, Moras, Ceccarelli, Albertazzi, Carrozza, Cacciatore, Halfredsson, Rivas, Cacia, Bojinov.
Овие состави ги најавуваат.

Гледам тука фановите на лејкерс многу си го бодрат тимот, немојте да си чукате главата у ѕид ако не влезе
:facepalm:Имаш таму тема нба,хејтај го колку сакаш,а ти шо викаш,тешко да тепа а:eek:?

До сеа секоја утакмица во НБА да се играше Х сингл(а просечен коефициент да е 17) да речеме на 1000 до сеа ќарот ќе беше 82000.
309 утакмици вкупно,23 нерешени.Нека ме поправи некој ако грешам.Или на 100че-8200.

До сеа секоја утакмица во НБА да се играше Х сингл(а просечен коефициент да е 17) да речеме на 1000 до сеа ќарот ќе беше 82000.
309 утакмици вкупно,23 нерешени.Нека ме поправи некој ако грешам.Или на 100че-8200.
Тешко дека просечниот коефициент ќе е 17, мислам дека се движи некаде околу 12, ама секако излегуваш во плус. Само како и обично треба буџет, затоа што може да се изиграат 20 утакмици по ред кај што е нема нерешена, а тоа се веќе 20 000 денари.

Тешко дека просечниот коефициент ќе е 17, мислам дека се движи некаде околу 12, ама секако излегуваш во плус. Само како и обично треба буџет, затоа што може да се изиграат 20 утакмици по ред кај што е нема нерешена, а тоа се веќе 20 000 денари.
Исто како прикаската со прогресијата :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom