B
Beck's
Гостин
Ovaj Partizan gubat vecerva ili ? Znam deka ne im se bitni bodovite ni na ednite ni na drugite, ama imase ubav koef za 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас го играв 2-1 не правам анализи некој, чисто онака ми мириса оваа дек може да испадне 2-1, па ке видиме.Розенборг - Рапид Виена 2-1 30.00
Норвешка првенството заврши , ова е последна шанса да се наполни касата за следната сезона . Розенборг е во ТОП3 прелаз екипи во европа , а и Рапид е во ТОП10 .
Натпреварот важи за официјален од Европа Лига , но и двата тима се отпаднати со 3 односно 0 бодови досега , така да може да се очекува пријателски натпревар.
едит : gg3+ @2.30 за на тикет
пробај да играш систем со сите утакмици двознак - 2-3 или 3+ така може да ти влезат повеќе утакмици на двата знака, односно да има 3 голада биде или 0-2 гола или 3+ на еден тике 15 утакмици сите исто
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 12:38 ---
пример 15х утакмици сите да бидат или од нула до 2 гола или 3+
Цска-Партизан-H2 14,5 не ми се верува цска да запнуваат и да го толчат братскиот клуб до бесвест..
Лацио-Тотенхем-X2 1.50 овде на двете X му одговара и не верувам двете екипи да си ги кршат нозете..можеби и од нула до два гола ќе биди.
Казан-Интер 1X 1.25 тука нема некој посебен коментар.
Минхенгладбах-Аел-1 1.30 Минхенгладбах нема друг избор освен да победи на овој натпревар на домашен терен против далеку послабиот противник од кипар
Kакво копање бе , ме навреди сега
Тоа сам го дознаваш , со пратење на резултати 3-4 години во низа во сите можни лиги![]()
Кај го видов кај се запустив .. шубо ливче ми заеба . Рубин т1 1+ 1/2 , Нефчи т1 1+ 1/2 ,Чеховски Медведи - 1/2 и Партизан 2х (дабој дабосани )!Не да ги толча.... ги претепаја ги уништија :S
Ете ја за кратко време 2-0, уште Удинезе гол да дадатАнжи го имам GG 3+ 0-0 70 мин![]()
Кај го видов кај се запустив .. шубо ливче ми заеба . Рубин т1 1+ 1/2 , Нефчи т1 1+ 1/2 ,Чеховски Медведи - 1/2 и Партизан 2х (дабој дабосани )!
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 18:52 ---