Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ovaj Partizan gubat vecerva ili ? Znam deka ne im se bitni bodovite ni na ednite ni na drugite, ama imase ubav koef za 1

Розенборг - Рапид Виена 2-1 30.00

Норвешка првенството заврши , ова е последна шанса да се наполни касата за следната сезона . Розенборг е во ТОП3 прелаз екипи во европа , а и Рапид е во ТОП10 .
Натпреварот важи за официјален од Европа Лига , но и двата тима се отпаднати со 3 односно 0 бодови досега , така да може да се очекува пријателски натпревар.

едит : gg3+ @2.30 за на тикет
И јас го играв 2-1 не правам анализи некој, чисто онака ми мириса оваа дек може да испадне 2-1, па ке видиме.

да биде или 0-2 гола или 3+ на еден тике 15 утакмици сите исто
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 12:38 ---
пример 15х утакмици сите да бидат или од нула до 2 гола или 3+
пробај да играш систем со сите утакмици двознак - 2-3 или 3+ така може да ти влезат повеќе утакмици на двата знака, односно да има 3 гола :)

Генк ГГ 3+
Базел 1
Ливерпул ГГ
Марсеј ГГ
Њукасл 1

Цска-Партизан-H2 14,5 не ми се верува цска да запнуваат и да го толчат братскиот клуб до бесвест..
Лацио-Тотенхем-X2 1.50 овде на двете X му одговара и не верувам двете екипи да си ги кршат нозете..можеби и од нула до два гола ќе биди.
Казан-Интер 1X 1.25 тука нема некој посебен коментар.
Минхенгладбах-Аел-1 1.30 Минхенгладбах нема друг избор освен да победи на овој натпревар на домашен терен против далеку послабиот противник од кипар

Не да ги толча.... ги претепаја ги уништија :S

Kакво копање бе , ме навреди сега :mad:
Тоа сам го дознаваш , со пратење на резултати 3-4 години во низа во сите можни лиги :pos:

(y) Не дека олку сигурно со ранг листиве настапи, си реков да не има некоја страница која ги следи ваквите работи. :D

Партизан да даде повеќе од 64 коша :tapp:

1/4 даваат 22 коша и после по 10 поени по четвртина....
абе мамицата да ви ја изнаебам

Не да ги толча.... ги претепаја ги уништија :S
Кај го видов кај се запустив .. шубо ливче ми заеба . Рубин т1 1+ 1/2 , Нефчи т1 1+ 1/2 ,Чеховски Медведи - 1/2 и Партизан 2х (дабој дабосани )!
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 18:52 ---
Fenerbahce - Union O H2 -14.5
Nefci - Partizan 1
Sparta - Lyon gg
Helsinki - Levante gg3+
Rosenborg - Rapid gg3+
Nantes - Motpelier <57.5
Lazio - Totenham gg
Panatinaikos - Maribor gg
blank.gif

На ова останав со 20 денари за 3170 :D

Е и мене ме паднаа што да правам..скоро сигурен бев дека нема да ги истолчат ама овие пак партизан скроз неписмени се..на крајот последните две минути играчите на цска му ја даваа топката и играчите на партизан имаа отворени шутеви ама не користеа и на крајот изгубија со 17:tapp:..плус цска не даде кош воопшто во последните две минути

Тешко Интер да даде гол вечерва, а?

Јас ги изиграв

Рубин Казан 1
Видеотон 1
Металист 1

без многу лакомење на 50 денари 600 и кусур добивка :)

Анжи го имам GG 3+ 0-0 70 мин :facepalm:
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 19:33 ---
Овде секогаш успева магијата еве ги само што пишав 2-0 :pos: ајде форца удине сега :D

Кај го видов кај се запустив .. шубо ливче ми заеба . Рубин т1 1+ 1/2 , Нефчи т1 1+ 1/2 ,Чеховски Медведи - 1/2 и Партизан 2х (дабој дабосани )!
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 18:52 ---

Фенербахче Х1
SaiPa 2
Jokerit 1
Valerenga 2
Партизан Х2 :(
Еве мене на шо ме падна.. за сеа се влегува :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom