Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде некој експерт за Англиските нисколигаши, нека ме просветли со два натпревари ГГ, може и некој 3+ :)

мене ми имаат исплатено, последно денес стигнаа парите што ги побарав во неделата без проблем. само треба да го поминеш Know Your Customer, т.е. да ти стигне писмо на домашна адреса со код и да го внесеш кодот како и бројче од пасошот, од тоа полесно здравје, ти сигурно не си ги поминал двата процеси. инаку немам скенер и ме мрзи да им скенирам приватни срања на други обложувалници, оваа е ептен светска кладилница штом немораше тоа :)

пс. гледам други кладилници бараат освен скен од лична карта/пасош/возачка и скен од сметка од банка/сметка за струја/мобилен или некаква друга сметка на твое име. е сега да не знаеш од банка каква потврда треба да се вади за да се скенира плус нели на кирилица се сите тие работи ме чуди шт тие ќе разберат од тие пусти скенови?
На бвин ми побараја само скенирана лична карта пасош или кредитна картичка .. јас немам скенер туку со апарат ја сликав личната карта од двете страни ја направив во една слика и им ја пратив така .. а за тие незнам што документи такви сметки од банки сметки за струја ... не бараат др ништо .

На бвин ми побараја само скенирана лична карта пасош или кредитна картичка .. јас немам скенер туку со апарат ја сликав личната карта од двете страни ја направив во една слика и им ја пратив така .. а за тие незнам што документи такви сметки од банки сметки за струја ... не бараат др ништо .
Океј, знам бвин не бара, ама други кладилници знам бараат. фала сепак :)

Колку ве има паднато на БАТЕ уште сега? Среќа не стигнав и јас да ја одиграм :pos:

Дај некој тикет кажи,поправен да одиграм 1 ме бутна бате на 2 тикета :(
Искомбинирај нешто од овие:
Галатасарај - Ман.Ју 1 & 3+
Клуж - Брага ГГ3+
Јувентус- Челзи ГГ3+
Нордсјаеланд - Шахтјар 2-2 & 3+
Валенсија - Бајерн Минхен ГГ3+ или пак 2 & 3+ (ако си похрабар:icon_lol:)

Ајде некој експерт за Англиските нисколигаши, нека ме просветли со два натпревари ГГ, може и некој 3+ :)
Crawly - Yeovil GG
Colcester - Coventry GG
Preston - Notts County GG3+
Wimbledon - Southend 3+
Овие ми се фаворити за на такви типови од Англија.
Ако ти помогнав, среќно!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom