Кико Д.
ULTRAS - way of life
Па сакам, ГГ 3+ ја имам75 минута е и уште немаат еден ебан шут во рамките на голот а ти сакаш дури и гол да дадат![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па сакам, ГГ 3+ ја имам75 минута е и уште немаат еден ебан шут во рамките на голот а ти сакаш дури и гол да дадат![]()
На бвин ми побараја само скенирана лична карта пасош или кредитна картичка .. јас немам скенер туку со апарат ја сликав личната карта од двете страни ја направив во една слика и им ја пратив така .. а за тие незнам што документи такви сметки од банки сметки за струја ... не бараат др ништо .мене ми имаат исплатено, последно денес стигнаа парите што ги побарав во неделата без проблем. само треба да го поминеш Know Your Customer, т.е. да ти стигне писмо на домашна адреса со код и да го внесеш кодот како и бројче од пасошот, од тоа полесно здравје, ти сигурно не си ги поминал двата процеси. инаку немам скенер и ме мрзи да им скенирам приватни срања на други обложувалници, оваа е ептен светска кладилница штом немораше тоа
пс. гледам други кладилници бараат освен скен од лична карта/пасош/возачка и скен од сметка од банка/сметка за струја/мобилен или некаква друга сметка на твое име. е сега да не знаеш од банка каква потврда треба да се вади за да се скенира плус нели на кирилица се сите тие работи ме чуди шт тие ќе разберат од тие пусти скенови?
Океј, знам бвин не бара, ама други кладилници знам бараат. фала сепакНа бвин ми побараја само скенирана лична карта пасош или кредитна картичка .. јас немам скенер туку со апарат ја сликав личната карта од двете страни ја направив во една слика и им ја пратив така .. а за тие незнам што документи такви сметки од банки сметки за струја ... не бараат др ништо .
kako mozes da igras GG ne mi e jasno dali vide so koj sostav igraatАјде бе спартак турнете еден гол !
Дај некој тикет кажи,поправен да одиграм 1 ме бутна бате на 2 тикетаКолку ве има паднато на БАТЕ уште сега? Среќа не стигнав и јас да ја одиграм![]()
100 xDobro pocnaa moite tipovi, samo Bate i CSKA da dadat po eden gol i top
Искомбинирај нешто од овие:Дај некој тикет кажи,поправен да одиграм 1 ме бутна бате на 2 тикета![]()
Crawly - Yeovil GGАјде некој експерт за Англиските нисколигаши, нека ме просветли со два натпревари ГГ, може и некој 3+![]()